E-commerce

Een productbeleving vol intelligentie

Online winkelen heeft de afgelopen vijftien jaar een enorme vlucht genomen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. E-commerceplatformen krijgen steeds meer mogelijkheden, maar ook op het gebied van productbeleving in e-commerce zijn er volop ontwikkelingen. Zo wordt het steeds beter mogelijk om eigenschappen van fysiek winkelen, zoals tastbaarheid, beleving en verrassing, over te brengen in de webshop. Dankzij doorbraken op het gebied van augmented reality en kunstmatige intelligentie staan we aan het begin van een compleet nieuwe winkelervaring in e-commerce: ‘the next shopping experience’. In onze whitepaper, die u hieronder kunt downloaden, lichten we dit concept toe. Enkele voorbeelden van toepassingen in e-commerce:

  • Validatie en verrijking van productdata met behulp van machine learning.
  • Hypergepersonaliseerd aanbod dankzij stijlherkenning op basis van interesses en (klik)gedrag.
  • 3D visualisatie in de webshop of augmented reality om de tastbaarheid, beleving en interactie met producten te vergroten.
Omnichannel e-commerce

Whitepaper

Een productbeleving vol intelligentie

Met de combinatie van kunstmatige intelligentie en augmented reality in 'The Next Shopping Experience' staan we aan het begin van een nieuwe winkelervaring.

Download de whitepaper
Omnichannel e-commerce

Een greep uit ons portfolio

atradius
prikentik
ingenico
demandemakersgroep
bnpparibas
miele
grolsch
ohra

Aspecten van een succesvolle e-commerceoplossing

Augmented Commerce

Bekijken van producten in 3D en AR verbetert aanzienlijk de klantervaring. Een lagere drempel voor consumenten een hogere conversie voor u als retailer.

Magento & Shopware

Performance, design en beleving zijn essentieel voor een succesvolle e-commercestrategie. Welk platform past het beste bij uw doelstellingen?

AI in e-commerce

Artificial Intelligence kan de prestatie van uw e-commerceplatform op veel gebieden verbeteren. Ontdek vier praktische toepassingen.

Mobile selling

Maar liefst 50% van de online aankopen gebeuren via een mobiel apparaat. Daarom is een goed mobile first e-commerce platform belangrijk.

Hoe kan ik u helpen?

Op basis van onze jarenlange ervaring geven we u graag duidelijke inzichten én handvatten voor uw digitale commercestrategie. 

Neem contact op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.