Integratie

Ontketen uw data met een robuuste integratielaag

Veel bedrijven bezitten data in overvloed. Hoe zorgt u ervoor dat die data op een geschikte manier worden ontsloten, zodat u bijvoorbeeld waardevolle voorspellingen kunt doen over uw klanten of juist slimme diensten en objecten kunt ontwikkelen? En wat als klanten, partners of leveranciers uw online services willen integreren in hun eigen applicatie en informatie op een andere manier met uw bedrijf willen uitwisselen? Een robuuste integratielaag en API’s leveren de oplossing voor dit soort complexe vraagstukken. Een integratielaag en API’s vormen immers de essentiële schakel tussen systemen onderling én hun interfaces op het web en mobiel. Als integratiespecialist helpen wij u bij een zinvolle verbinding en ontsluiting van data met uw systemen, klanten, partners of leveranciers.

Vogels op hoogspanningskabel

Whitepaper

Front-end integratie voor Ingenico ePayments

Seamless integreren via nieuwe REST-API: ontdek alles over de uitdagingen en oplossingen voor dit complexe integratievraagstuk.

Download de whitepaper
Vogels op hoogspanningskabel

Een greep uit ons portfolio

atradius
ingenico
bnpparibas
qander
baderie
shell
kentalis

Aspecten van een succesvolle integratie-oplossing

Goede middleware

Robuuste middleware vormt een essentiële schakel tussen systemen en hun interfaces op het web én mobiel. En zorgt voor veilige communicatie!

API-strategie

Maak uw diensten wereldwijd beschikbaar, beheer processen automatisch en zet de volgende stap naar microservices en IoT.

Microservices

Microservices zijn een enorme hype. Ook wel een heilige graal om stabiele, makkelijk te onderhouden en betaalbare systemen te ontwikkelen.

Eén login

Slechts één login voor al uw applicaties: de single sign-on van ISAAC zorgt ervoor dat uw gebruikers slechts één login hebben voor alle applicaties.

Hoe kan ik u helpen?

Op basis van onze jarenlange ervaring bieden we u graag optimale ondersteuning bij uw integratievraagstuk.

Neem contact op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.