Integratie

Online diensten en data ontsluiten met robuuste APIs

Bezit uw bedrijf data in overvloed, maar realiseren die nu onvoldoende rendement? Robuuste APIs ontsluiten data, zodat u bijvoorbeeld waardevolle voorspellingen kunt doen over uw klanten of juist nieuwe online diensten beschikbaar kunt maken. En wat als klanten, partners of leveranciers uw online services willen integreren in hun eigen applicatie of dienstverlening? ISAAC levert met robuuste integratielagen en APIs de oplossing voor dit soort complexe vraagstukken. Integraties zijn immers de essentiële schakel tussen systemen onderling en de interfaces op het web en mobiel. Als integratiespecialist helpt ISAAC u met de architectuur, de ontwikkeling en implementatie van robuuste integratielagen en APIs.

ISAAC: integratiespecialist voor robuuste APIs en integratielagen

Whitepaper

Front-end integratie voor Ingenico ePayments

Seamless integreren via nieuwe REST-API: ontdek alles over de uitdagingen en oplossingen voor dit complexe integratievraagstuk.

Download de whitepaper
ISAAC: integratiespecialist voor robuuste APIs en integratielagen

Een greep uit ons portfolio

atradius
ingenico
bnpparibas
qander
baderie
kentalis
shell

Aspecten van een succesvolle integratie-oplossing

Goede middleware

Robuuste middleware vormt een essentiële schakel tussen systemen en hun interfaces op het web én mobiel. En zorgt voor veilige communicatie!

API-strategie

Maak uw diensten wereldwijd beschikbaar, beheer processen automatisch en zet de volgende stap naar microservices en IoT.

Microservices

Microservices zijn een enorme hype. Ook wel een heilige graal om stabiele, makkelijk te onderhouden en betaalbare systemen te ontwikkelen.

Eén login

Slechts één login voor al uw applicaties: de single sign-on van ISAAC zorgt ervoor dat uw gebruikers slechts één login hebben voor alle applicaties.

Hoe kan ik u helpen?

Op basis van onze jarenlange ervaring bieden we u graag optimale ondersteuning bij uw integratievraagstuk.

Neem contact op