B2B e-commerce platform

Excellente service

Warme dranken, verfrissende sappen, lekkere  en gezonde snacks. MAAS biedt een breed assortiment van drank- en snackautomaten. Met meer dan 600.000 automaten in Europa, Afrika, Azië, Latijns- en Noord-Amerika behoort MAAS tot een van de grootste automatenfabrikanten van de wereld.

"Snel schakelen met techneuten en projectmanagers, dat is wat wij waarderen aan ISAAC."

Coen de Natris - CIO Maas

Klantnaam: Maas
URL: webshop.maas.nl/
Oplossing: B2B e-commerce platform
Bijzonder: Integratie van Magento met SAP

  Ingrediënten:
 • Bootstrap
 • Magento
 • PHP
 • SAP
Geef uw klantservice lucht met een B2B e-commerce platform?

Meer Efficiëntie met e-commerce

Na de lancering van een nieuwe propositie en huisstijl was het voor MAAS tijd voor een nieuwe online strategie. ISAAC hielp bij de realisatie van de online e-commerce beleving. MAAS is fabrikant van automaten en supplier van toebehoren zoals koffie, thee en snacks. ISAAC heeft een B2B e-commerce platform ontwikkeld, waar klanten geheel zelfstandig bestellingen kunnen doorvoeren. Middels de agile scrummethode is toegewerkt naar een geheel vernieuwd e-commerce platform. In nauw overleg is een oplossing gerealiseerd die volledig aansluit bij een efficiënt en gebruikvriendelijk bestelproces.


Magento hét e-commerce platform

Er is gekozen om een B2B e-commerce platform te ontwikkelingen op basis van Magento. Magento is een open source platform met veelzijdige integratie mogelijkheden. ISAAC gebruikte haar Magento SAP Connector om te  koppelen met SAP, het centrale ERP-systeem bij MAAS. SAP wordt gebruikt voor het opslaan van data zoals: productinformatie, voorraad, orders, facturatie en kredieten. Door deze data te ontsluiten kunnen klanten zich registreren, is er real-time inzicht in de catalogus en wordt een order automatisch verwerkt. Om de e-commerce opbrengsten te verhogen wordt de klant tijdens het bestelproces op de hoogte gesteld van bijbehorende en aanvullende producten. Wilt u er ook nog roerstaafjes bij? Om de conversie van het portaal te verhogen maakt het systeem een inschatting van periodieke bestellingen.


Mobile first!

Het aantal zoekopdrachten in zoekmachines via de mobiel overtreft het aantal via desktop. Mobiel is bij uitstek hét medium voor de eerste oriëntatie. Dat geldt ook voor de klanten van MAAS. Om deze reden is de e-commerce platform volledig responsive ontwikkeld vanuit een mobile first gedachte. Via ieder gewenst device (mobiel, tablet, lap- of desktop) biedt MAAS een elegante B2B merkbeleving. 

Toegepaste expertises:

 • Middleware
 • Hosting en infrastructuur
 • E-commerce
 • Applicatiebeheer en optimalisatie
 • M-commerce