B2C
e-commerceplatform

150+ boutiques in één webshop

Winkelstraat.nl is het eerste Nederlandse high fashion e-commerce platform dat exclusieve mode aanbiedt uit een selectie bijzondere en onafhankelijke boutiques. Alle deelnemende boutiques komen online samen op één plek, met een luxe high-end uitstraling.

Voor ISAAC een uitgelezen kans om alle disciplines van design tot techniek perfect te combineren. ISAAC ontwikkelde de hele logistieke integratie, van een in-store tablet app voor boutiques tot de online webshop, inclusief real time voorraadbeheer. Dit is verwezenlijkt middels een modern geïntegreerd en schaalbaar platform.

"Iedere dag sturen we op het maximale rendement. De samenwerking met ISAAC is intensief en erg prettig"

Joost van der Veer - CEO Winkelstraat.nl

Klantnaam: Winkelstraat.nl
URL: www.winkelstraat.nl
Oplossing: B2C e-commerce platform
Bijzonder: Uniek multishop concept met meer dan 150 exclusieve boutiques in één platform.

  Ingrediënten:
 • PIM
 • Bootstrap
 • JBoss
 • Magento
 • Java
 • PHP
 • Elasticsearch
 • Redis Cache
Modern e-commerce platform ontwikkelen?

Cross-channel e-commerce platform

Voor veel retailers is de investering in een webshop een stap waar ze goed over nadenken. Logisch, want er komt nogal wat kijken bij de implementatie en vooral ook het runnen van een succesvolle webshop. Unieke content creëren, marketing, optimalisatie, onderhoud, doorontwikkeling en meer… Winkelstraat.nl neemt deze zaken uit handen van de retailer en bundelt de krachten van de beste boutiques in één cross channel e-commerce platform. Alle complexe e-commerce zaken zijn direct goed geregeld. Nieuwe boutiques kunnen snel en eenvoudig aansluiten en hebben hun eigen webshop in korte tijd up and running. Exclusieve collecties en unieke items zijn zo toch online beschikbaar.


Product informatie management

winkelstraat verzenddoos

Winkelstraat.nl is gericht op het gemak voor zowel de retailer als de consument. Zo kan de retailer de collectie aanmelden voor fotografie. In een professionele studio van Winkelstraat.nl worden de artikelen gefotografeerd. De ISAAC Product Information Manager (PIM) koppelt deze beelden aan de betreffende artikelen. Ook het beheer van de collectie is eenvoudig. Door middel van een tablet webapplicatie (DOCK) kan de winkelier door zijn of haar winkel lopen en ter plekke het assortiment beheren. De retailer krijgt een bericht zodra er een bestelling heeft plaats gevonden. Daardoor kan Winkelstraat.nl ook altijd een snelle levering garanderen.

Voor de consument is het altijd een plezierige shopervaring. Het e-commerce platform is volledig geoptimaliseerd voor desktop, tablet én mobiel. Een heldere en duidelijke navigatiestructuur en uitgebreide zoek, filter en sorteer opties maken de collecties makkelijk vindbaar. Het uitgebreide en exclusieve assortiment is perfect in beeld gebracht met sterke productfotografie. Beschikbaarheid van de items is direct gekoppeld aan de retailer applicatie en wordt real-time weergegeven. De checkout is kort en overzichtelijk en aankopen worden afgeleverd in een chique pakketje met persoonlijke twist. Een unieke klantervaring van webshop tot aan de deur.


Totale e-commerce ondersteuning

winkelstraat schoen

ISAAC ondersteunt Winkelstraat.nl met de opzet en doorontwikkeling van het gehele e-commerce platform. We zijn van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van dit ambitieuze platform. ISAAC dacht in de beginfase mee over de technische haalbaarheid en benodigde architectuur. De wireframes die ISAAC ontwikkelde vormden de basis voor de gebruiksvriendelijke interface van de webshop. ISAAC was verantwoordelijk voor de technische realisatie van het gehele platform en de beheeromgeving voor de retailers. Daarnaast werd de ISAAC PIM ingezet voor het beheer en de verrijking van productinformatie. Hierdoor is de productinformatie eenduidig en van zeer hoge kwaliteit.

Toegepaste expertises:

 • Middleware
 • Strategie
 • E-commerce
 • Applicatiebeheer en optimalisatie
 • M-commerce