Robuuste cartridges voor online betalingen

Customer logo

Over Payvision

Met kantoren in acht landen maakt Payment Service Provider (PSP) Payvision jaarlijks miljarden betalingen mogelijk. Het bedrijf verzorgt online credit- en debetcard betalingen en vormt als PSP de schakel tussen de bank van de webshop, de bank van de klant en de creditcardmaatschappij.

Uitdaging

Payvision zorgt ervoor dat winkeliers vrijwel iedere betaaldienst in hun webshop kunnen aanbieden. Om de mogelijkheden voor merchants van commerceplatformen uit te breidden, had Payvision ondersteuning nodig voor Magento en Salesforce Commerce Cloud (SFCC).

Oplossing

ISAAC ontwikkelde voor Payvision de Magento en Salesforce Commerce Cloud cartridges en bijbehorende Software Development Kits (SDKs) voor PHP en JavaScript.

"Dankzij de samenwerking met ISAAC kon Payvision tijdig een zeer gecompliceerde integratie met Salesforce implementeren. Strak projectmanagement en topplanning lagen hieraan ten grondslag en resulteert in een zeer tevreden eindklant!"

Jeroen Terheggen - Director E-commerce, Payvision
payvision salesforce commerce cloud

Online payment platform

Als wereldwijde merchant acquirer en omnichannel payment service provider, heeft Payvision een groot netwerk van merchants in Europa, de VS, Azië en de Pacific. Payvision biedt een online platform voor het verwerken van betalingen met 80+ veelgebruikte betaalmethoden in 150+ valuta, met 24/7 support, een high-end interface en solide risk managementoplossingen. Met het datagedreven betaalplatform ondersteunt Payvision merchants met eenvoudige integratie van betaalmethoden in webshops, het makkelijker laten verlopen van betalingen en een snelle en veilige verwerking via haar wereldwijde betaalplatform.

payvision payment page

Technisch solide basis voor groei

ISAAC ontwikkelde voor Payvision twee cartridges en de bijbehorende SDKs. ISAAC kon daarbij steunen op de expertise en certificeringen op het gebied van Magento en Salesforce Commerce Cloud. Doordat de cartridges in PHP en JavaScript SDK zijn ontwikkeld, is Payvision direct klaar om in de nabije toekomst verschillende andere commerceplatformen eenvoudig aan te sluiten. Omdat het Salesforce Commerce Cloud platform gebruikmaakt van de techniek van het voormalige Demandware, dat veel maatwerk vereist, bracht dit de nodige complexiteit met zich mee voor de ontwikkeling van het SFCC cartridge. Zo strekt het interne beheer van de infrastructuur zich namelijk ook uit tot templates en lay-outs. Binnen dit maatwerkproces gestandaardiseerde componenten ontwikkelen (zoals een cartridge voor een paymentmodule), brengt daardoor extra complexiteit.

payvision payment detail

On-time delivery

In 2018 werden Payvision en ING strategisch partners. In het eerste jaar van dit partnerschap werd door Payvision een groei van maar liefst 50% gerealiseerd. Dat betekent tegelijkertijd dat de ontwikkeling van innovatieve commerce payment solutions bij het bedrijf razendsnel gaat. De snelle groei van het bedrijf had ook effect op de samenwerking tussen Payvision en ISAAC. Zo werd van ISAAC gevraagd om binnen strakke tijdslijnen te leveren; die ook zijn gehaald. Ook was het belangrijk dat developers van ISAAC nauw konden samenwerken met de Payvision developers. Tijdens de ontwikkeling van de componenten door ISAAC, werd er door Payvision namelijk parallel doorontwikkeld aan de Payvision APIs. Uiteraard moeten alle nieuwe oplossingen en functionaliteiten correct met elkaar samenwerken, waardoor samenwerking en overleg in dit project de cruciale succesfactor was.

Toegepaste expertises

  • icoon expertise Payments
  • icoon expertise API design
  • icoon expertise SDKs
  • icoon expertise Cartridges & plug-ins
  • icoon expertise Middleware & integratie

Technologie

Meer weten over dit project?
Meer weten over dit project?

Mijn naam is Rudy, Sales Consultant Finance. Samen met Payvision werk ik aan de realisatie van doelstellingen in dit project. Precies weten hoe wij dit aanpakken of hoe onze aanpak kan bijdragen aan jullie succes?