Yelder maakt geld lenen helder

Over Yelder

Snel en overzichtelijk in kaart brengen wat de mogelijkheden en consequenties zijn van een flexibele autolening, dan kan dat via Yelder.nl. Consumenten sluiten via Yelder, onderdeel van Qander Consumer Finance, eenvoudig rechtstreeks een autofinanciering af, zonder tussenkomst van een adviseur. 

Uitdaging

Het afsluiten van een autofinanciering moet eenvoudig en overzichtelijk zijn. Om invulling te geven aan de vooruitstrevende propositie die Yelder op dat moment in de markt wilde zetten, was het bedrijf op zoek naar een snel, flexibel en betrouwbaar omnichannel platform. 

Oplossing

ISAAC realiseerde voor Yelder een omnichannel platform, inclusief website, webportaal, mobiele app, document upload portal en financieringsconfigurator die volledig geïntegreerd zijn met de bestaande systemen van Yelder. 

"Wederom is het ISAAC gelukt om snel en adequaat de gewenste oplossing te leveren."

Yelder home

Opzet van het omnichannel platform

Snel, flexibel en betrouwbaar. Dat was het uitgangspunt bij de realisatie van het nieuwe omnichannel platform van Yelder. De financieringsmarkt wordt steeds overzichtelijker en transparanter. Dat geldt ook voor autofinanciering. Yelder, een nieuwe naam met toch ruim 20 jaar ervaring, is hier direct op ingesprongen met een vooruitstrevende propositie, die aansluit bij de verwachtingen van de hedendaagse consument. Het aflsuiten van een autofinanciering moet eenvoudig en overzichtelijk zijn. In een korte tijd realiseerde ISAAC een heel nieuw omnichannel platform: website, webportaal, mobiele app, document upload portal en financieringsconfigurator. Allen volledig geïntegreerd met met de bestaande systemen van Yelder.

Mobiele app als fundering

Voor een dealer is het belangrijk om een klant zo goed mogelijk te bedienen. De dealer moet snel en makkelijk een financieringsvorm aan kunnen bieden voor de aankoop van een auto. Deze filosofie heeft ertoe geleidt dat mobiel de centrale rol speelt in de nieuwe omnichannel strategie. ISAAC ontwikkelde een mobiele app waarmee de autodealer proefritten kan plannen. Via de proefrittenplanner kan vervolgens eenvoudig een aanvraag voor financiering bij Yelder worden ingediend. Yelder neemt dan de volledige afhandeling van de financieringsaanvraag uit handen. De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android gebruikers. ISAAC gebruikte het open-source platfrom Apache Cordova bij realisatie van de mobiele app.

Yelder aanvraagstraat autofinanciering

Document upload portal

Bij de aanvraag van een financiering kunnen een aantal belangrijke documenten nodig zijn, zoals kopie rijbewijs of identiteitsbewijs. Nadat een dealer een aanvraag voor financiering heeft ingediend bestaat de kans dat nog niet alle benodigde documenten aanwezig zijn om de financiering succesvol af te ronden. De ‘document upload portal’ maakt het voor de consument mogelijk om vanaf ieder device de ontbrekende documenten te verzamelen en aan te bieden. De documenten worden vervolgens beveiligd opgeslagen in de systemen van Yelder. Dit volledig geautomatiseerde digitale proces maakt een snelle afhandeling van de financieringsaanvraag mogelijk. Snel, flexibel en betrouwbaar!

Toegepaste expertises

  • Strategische positionering
  • Front-end development
  • Middleware & integratie
  • Security
  • Applicatiebeheer en optimalisatie

Technologie

Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Yelder aanvraagstraat autofinanciering
Meer weten over dit project?
Meer weten over dit project?

Ik ben Rudy, Sales Consultant Finance. Samen met Yelder werk ik aan de realisatie van doelstellingen in dit project. Precies weten hoe wij dit aanpakken of hoe onze aanpak kan bijdragen aan jullie succes?