Commerce

Uitblinken met een converterende digitale klantreis?

Als digitaal partner helpt ISAAC bedrijven met strategische scoping, software ontwikkeling, implementatie en datagedreven groei van digitale services. We zijn gespecialiseerd in de creatie van gepersonaliseerde customer journeys en performance optimalisatie van online commercekanalen. Uiteraard inclusief webshopontwikkeling, systeemintegratie en ook de ontwikkeling en inzet van nieuwe technologie zoals AR en AI. Werken met ISAAC betekent een fullservice, Agile projectaanpak, gezamenlijk conversie en klanttevredenheid verbeteren en volledige ontzorgd worden van operationele lasten. 

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op
commerce_desktop.png
commerce_desktop.png

Commerce services

Strategie

Digitale strategie
Onderzoek
Data & Analytics

Concepting & architectuur

UX / UI design
Prototyping
Architectuur

Ontwikkeling

Back-end ontwikkeling
Front-end ontwikkeling
Platformontwikkeling

Run & Grow

Conversion Rate Optimization (CRO)
Performance optimalisatie
Inhouse support
Certified cloud hosting

Agile aanpak

Digitale transformatie, innovaties en de ontwikkeling van een vernieuwd commerce landschap vragen veel van organisaties. Om daadwerkelijk dat rendement te halen dat je van tevoren voor ogen hebt, is het belangrijk dat je alle stakeholders een stem geeft en een heldere visie en strategie creëert die de basis vormen voor de roadmap. En omdat je datagedreven (door)ontwikkelt, wil je flexibel blijven en aanpassen op basis van inzichten. Agile is de aanpak die daar het beste bij past.

Onze aanpak is op dit principe gebaseerd. De eindgebruiker altijd centraal, technische platformkeuze laten leiden door visie en strategie, datagedreven doorontwikkelen en een Agile projectaanpak. 

Technologie

Cases

Blogs

Whitepaper

The next shopping experience in commerce

Minder retouren, effectievere marketing spend en zelfstandig omzet maken, onafhankelijk van grote platformen als Amazon. 

Whitepaper

In deze whitepaper kom je te weten:

  1. Personalisatie in commerce
  2. Mogelijkheden van 3D visualisatietechnieken
  3. Hoe je services hyperpersonaliseert met inzet van nieuwe technologie