Commerce

Uitblinken met een unieke koopervaring in uw webshop?

Een goede webshop is tegenwoordig meer dan slechts een verkoopkanaal. Een hoge conversie is sterk afhankelijk van een unieke koopervaring: snelheid, gemak én entertainment zijn cruciaal. ISAAC is gespecialiseerd in het creëren van ultra-gepersonaliseerde customer journeys en het boosten van de performance van uw webshop. Van de webshopontwikkeling en systeemintegratie tot de inzet van augmented reality en artificial intelligence in e-commerce. ISAAC heeft als onafhankelijke softwareontwikkelaar en #1 Fullservice Digital Agency 2018 jarenlange ervaring in e-commerce. Uw e-commercevraagstuk zetten we, snel én binnen budget, om in een succesvolle e-commerceoplossing!

ISAAC is specialist in webshopontwikkeling en AR en AI in e-commerce

Whitepaper

The next shopping experience in e-commerce

Minder retouren, effectievere marketing spend en zelfstandig omzet blijven maken, onafhankelijk van grote platformen zoals Amazon. Lees in de whitepaper hoe u dit met augmented reality en artificial intelligence in de webshop voor elkaar krijgt.

Download de whitepaper
ISAAC is specialist in webshopontwikkeling en AR en AI in e-commerce

Een greep uit ons portfolio

atradius
prikentik
ingenico
demandemakersgroep
bnpparibas
miele
grolsch
ohra

Aspecten van een succesvolle e-commerceoplossing

Augmented Commerce

Bekijken van producten in 3D en AR verbetert aanzienlijk de klantervaring. Een lagere drempel voor consumenten een hogere conversie voor u als retailer.

Magento & Shopware

Performance, design en beleving zijn essentieel voor een succesvolle e-commercestrategie. Welk platform past het beste bij uw doelstellingen?

AI in e-commerce

Artificial Intelligence kan de prestatie van uw e-commerceplatform op veel gebieden verbeteren. Ontdek vier praktische toepassingen.

Mobile selling

Maar liefst 50% van de online aankopen gebeuren via een mobiel apparaat. Daarom is een goed mobile first e-commerce platform belangrijk.

Heeft u vragen? Ik help u graag!

Op basis van onze jarenlange ervaring geven we u graag duidelijke inzichten én handvatten voor uw digitale commercestrategie. 

Neem contact op