Commerce

De conversie van jouw digitale verkoopkanaal door het dak?

Presteert jouw digitale verkoopkanaal op dit moment niet naar wens, bijvoorbeeld niet de gewenste conversie of platform performance? De online propositie eens kritisch tegen het licht houden? Of is jouw platform toe aan vernieuwing, waarbij je de overstap naar een ander platform of upgrade naar Magento 2 overweegt? ISAAC helpt om de juiste digitale strategie in kaart te brengen en te vertalen naar een winstgevend commerceplatform, inclusief alle integraties die nodig zijn voor het beste resultaat. Werken met ISAAC betekent profiteren van een daadkrachtige aanpak, strategische diepgang en leveren op maat.

Wil je weten hoe we samen met bedrijven hun online succes vergroten?

Laat het me zien
commerce_desktop.png
commerce_desktop.png

Commerce services

Strategie

Digitale strategie
Onderzoek
Data & Analytics

Concepting & architectuur

UX / UI design
Prototyping
Architectuur

Ontwikkeling

Back-end ontwikkeling
Front-end ontwikkeling
Platformontwikkeling

Run & Grow

Conversion Rate Optimization (CRO)
Performance optimalisatie
Inhouse support
Certified cloud hosting

Agile aanpak

Digitale transformatie, innovaties en de ontwikkeling van een vernieuwd commerce landschap vragen veel van organisaties. Om daadwerkelijk dat rendement te halen dat je van tevoren voor ogen hebt, is het belangrijk dat je alle stakeholders een stem geeft en een heldere visie en strategie creëert die de basis vormen voor de roadmap. En omdat je datagedreven (door)ontwikkelt, wil je flexibel blijven en aanpassen op basis van inzichten. Agile is de aanpak die daar het beste bij past.

Onze aanpak is op dit principe gebaseerd. De eindgebruiker altijd centraal, technische platformkeuze laten leiden door visie en strategie, datagedreven doorontwikkelen en een Agile projectaanpak. 

Technologie

Cases

Blogs

Whitepaper

The next shopping experience in commerce

Minder retouren, effectievere marketing spend en zelfstandig omzet maken, onafhankelijk van grote platformen als Amazon. 

Whitepaper

In deze whitepaper kom je te weten:

  1. Personalisatie in commerce
  2. Mogelijkheden van 3D visualisatietechnieken
  3. Hoe je services hyperpersonaliseert met inzet van nieuwe technologie