Een e-commerce platform voor exponentiële groei

Eén van de drie basisfundamenten van een succesvolle e-commercestrategie is de techniek onder de motorkap. Wij helpen je om de juiste techniekkeuzes te maken, een e-commerceplatform te implementeren en te onderhouden. Als onderdeel van een schaalbaar, toekomstbestendig e-commercelandschap. 

Hoe kies je het juiste e-commerceplatform?

E-commerce gaat om de volledige keten, van de zoektocht van de gebruiker tot productbezorging en eventuele afhandeling van routeren. Een succesvolle e-commercestrategie steunt daarom ook op drie pilaren:

Het is belangrijk dat je een e-commerceplatform kiest dat past bij jouw business. Vragen als: de behoeften en ambities van jouw bedrijf, budget en beschikbare capaciteit, de focus op content versus e-commercemogelijkheden, gewenste schaalbaarheid en het belang van externe kanalen, zoals marketplaces als Bol.com of Amazon, zijn belangrijk om te stellen. Maar om die goed te beantwoorden zijn de e-commercevisie en digitale strategie uiteindelijk leidend. We helpen jullie daarom zowel strategisch als technisch om de e-commercebusiness naar een hoger niveau te brengen.

E-commerceplatformen

De kracht van onze e-commerce

Er komt veel kijken bij de realisatie en het succesvol runnen van e-commerce. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat alles soepel met elkaar samenwerkt. Daarom integreren we het e-commerceplatform naadloos in jullie bedrijfsvoering, zodat het doelstellingen optimaal ondersteunt. Wat je kunt verwachten:

  • Powerhouse van business, data en IT: je kunt rekenen op een team met een rijke mix aan ervaren specialisten: Strategie, UX & UI, CRO, een Software Architect en Developers. De ideale combinatie van business, data en IT voor jullie volgende stap.
  • Enterprise architectuur: we zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van volledige e-commercearchitecturen, in verschillende set-ups. Van geïntegreerde platformen, tot een headless, microservices of MACH-architectuur. Met doordachte, toekomstbestendige technologiekeuzes. Of het nou gaat om B2B, B2C of D2C.
  • Integraties met e-commercetooling: onze specialisten zijn gewend om te integreren met professionele e-commercetooling. Bijvoorbeeld met Akeneo of InRiver PIM, ERP-systemen als Epico, Sage, SAP, Oracle / Netsuite, IFS of Infor en diverse Payment Service Providers als Ingenico, Payvision, Mollie en Adyen.
  • Betere resultaten dankzij inzicht: met slim datamanagement creëren we de benodigde business insights, zodat je grip hebt op de KPI's en je altijd bezig bent met de optimalisaties die de meeste impact maken.
  • Inhouse support & service: onze Nederlands sprekende inhouse Performance & Security Center zorgt ervoor dat jullie e-commerceplatform goed landt in de cloud, proactief (security) updates krijgt en ondersteunt op de momenten dat het erop aankomt.

Cases

Omnichannel B2B Commerce
EDCO

Omnichannel B2B Commerce

Modern B2B Commerceplatform
SIBO Fluidra

Modern B2B Commerceplatform

Frank.png
Op zoek naar een passend e-commerceplatform?

Op zoek naar een passend e-commerceplatform voor exponentiële groei van jouw business? E-commerce consultant Frank helpt je graag!

Neem contact op