Groeien met een schaalbare Magento 2 webshop

Overweeg je jouw webshop te migreren naar Magento 2? Of ga je starten met een nieuw platform en denk je aan Magento 2? Al sinds 2010 ontwikkelen we succesvolle Magento webshops, modules en koppelingen voor B2B en B2C.

Magento certified partner

Al ruim 10 jaar werken onze specialisten met Magento. En dankzij ons Magento partnership kun je erop rekenen dat jouw webshop vooroploopt in kennis en mogelijkheden. Onze aanpak is gericht op een succesvolle shop en Magento als schakel in een digitaal ecosysteem. Systemen integreren is één van onze kernkwaliteiten. We zorgen er dan ook de Magento shop perfect samenwerkt met andere systemen in het digitale landschap.

Succes begint met een degelijke strategie

Als je gaat migreren of een webshop gaat starten, is het natuurlijk de bedoeling dat de beoogde resultaten worden waargemaakt. Voorafgaand aan de bouw van het nieuwe Magento platform besteden we daarom uitgebreid aandacht aan de digitale strategie. Bijvoorbeeld met een CRO-analyse en een digital ready business- en technisch plan op maat.

Continuous Integration

Een sterk Magento e-commerceplatform is dynamisch en flexibel. We verbeteren het platform daarom voortdurend met goed geautomatiseerde teststraten en deployment flows. Waarbij we uiteraard ook aandacht hebben voor het onderhoud van koppelingen en modules.

Waarom Magento 2?

Met wereldwijd ruim 400.000 webshops is Magento het populairste e-commerceplatform. Niet verwonderlijk, want Magento biedt een scala aan mogelijkheden en out-of-the box features om een ijzersterke webshop te bouwen. Met name in tegenstelling tot Magento 1, is Magento 2 op verschillende belangrijke punten sterk verbeterd:

  • Het platform is sneller en laadtijden zijn korter, o.a. dankzij Full Page Caching
  • Gebruiksvriendelijke back-end met een eenvoudige lay-out
  • Mobile first benadering
  • Verbeterde beveiliging
  • Betere tools voor SEO 

Magento Commerce of Open Source?

Wijst de digitale strategie overduidelijk naar Magento als techniekkeuze? Dan heb je vervolgens keuze uit twee versies: Magento Commerce, de licentieversie en Magento Open Source, de gratis versie. Welke versie je kiest, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat bepaalde componenten die passen bij de strategie in Magento Commerce wel beschikbaar zijn, terwijl je die bij Magento Open Source maatwerk zou moeten ontwikkelen. Enkele voorbeelden van beschikbare componenten en handigheden in Magento Commerce:

  • Stimuleren van loyaliteit en herhaalaankopen door bijvoorbeeld giftcards, private sales bij exclusieve shoppingmomenten of speciale kortingen, in-store credits voor retouren of een spaarpuntensysteem. 
  • Voor B2B is het bijvoorbeeld mogelijk om herhaalbestellingen aan te bieden, bulkbestellingen aan te nemen op basis van artikelcodes of beperkte toegang tot producten per klantgroep in te stellen.
  • Schaalbaarheid door bijvoorbeeld de microservices opzet, waardoor bijvoorbeeld order management, product management en de check-out afzonderlijk geoptimaliseerd en geschaald kunnen worden. 
  • Retouren die met de Return Management Authorization (RMA) efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Wij zijn o.a. vertrouwd Magento partner voor

Past Magento bij jouw bedrijf?

Technieken kiezen, maar ook de keuze voor Magento Commerce of Magento Open Source als eenmaal vaststaat dat het Magento wordt, zijn vanzelfsprekend belangrijke stappen in het proces. Bekijk kritisch de piketpalen van de digitale strategie om erachter te komen wat het beste past. Onze specialisten begeleiden dit proces bij veel van onze klanten en weten als geen ander hoe je de juiste afwegingen maakt.

Frank.png
Meer weten?

Op zoek naar een Magento 2 platform? Of wil je eens sparren of Magento voor jullie de beste keuze is? Frank staat je graag te woord en kijk samen met jullie naar een aanpak op maat. 

Neem contact op