E-commerce

Uitblinken met een unieke koopervaring in uw webshop?

Een goede webshop is tegenwoordig meer dan slechts een verkoopkanaal. Een hoge conversie is sterk afhankelijk van een unieke koopervaring: snelheid, gemak én entertainment zijn cruciaal. ISAAC is gespecialiseerd in het creëren van ultra-gepersonaliseerde customer journeys en het boosten van de performance van uw webshop. Van de webshopontwikkeling en systeemintegratie tot de inzet van augmented reality en artificial intelligence in e-commerce. ISAAC heeft als onafhankelijke softwareontwikkelaar en #1 Fullservice Digital Agency 2018 jarenlange ervaring in e-commerce. Uw e-commercevraagstuk zetten we, snel én binnen budget, om in een succesvolle e-commerceoplossing!

ISAAC is specialist in webshopontwikkeling en AR en AI in e-commerce

Whitepaper

Een productbeleving vol intelligentie

Hoe gaan een intelligent systeem en augmented reality samen zorgen voor de volgende generatie ‘shopping experience’? Ontdek waarom innovatie op dit gebied ook voor uw bedrijf voor het oprapen ligt.

Download de whitepaper
ISAAC is specialist in webshopontwikkeling en AR en AI in e-commerce

Een greep uit ons portfolio

atradius
prikentik
ingenico
demandemakersgroep
bnpparibas
miele
grolsch
ohra

Aspecten van een succesvolle e-commerceoplossing

Augmented Commerce

Bekijken van producten in 3D en AR verbetert aanzienlijk de klantervaring. Een lagere drempel voor consumenten een hogere conversie voor u als retailer.

Magento & Shopware

Performance, design en beleving zijn essentieel voor een succesvolle e-commercestrategie. Welk platform past het beste bij uw doelstellingen?

AI in e-commerce

Artificial Intelligence kan de prestatie van uw e-commerceplatform op veel gebieden verbeteren. Ontdek vier praktische toepassingen.

Mobile selling

Maar liefst 50% van de online aankopen gebeuren via een mobiel apparaat. Daarom is een goed mobile first e-commerce platform belangrijk.

Hoe kan ik u helpen?

Op basis van onze jarenlange ervaring geven we u graag duidelijke inzichten én handvatten voor uw digitale commercestrategie. 

Neem contact op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.