Finance

Succesvol in payments en transacties

ISAAC helpt bedrijven met strategische scoping, software development, implementatie en datagedreven groei van digitale services. Met bewezen techniek, tools en frameworks ontwikkelen we een breed scala aan oplossingen, inclusief online payments, consumptief krediet, cards en loyaliteitsprogramma's. Met 20 jaar ervaring in de financiële industrie en technische know-how van 140+ developers in Eindhoven, werken we voor toonaangevende bedrijven in Europa. Voor onze projectteams is het business as usual om een aanvulling te zijn op in-house IT-teams en nieuwe oplossingen naadloos te integreren met bestaande systemen en processen. Door te werken met ISAAC verminder je projectrisico, realiseer je snellere time-to-market, verbeteren we samen jullie klanttevredenheid en word je volledig ontzorgd van operationele lasten. 

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op
finance mockup.png
finance mockup.png

Services Finance

Strategie

Digitale transformatie
Concept definition
Strategy sprints
Industry best practices

Concepting & architectuur

Application architecting
UX & UI design
Customer journeys
Design Thinkin & Event Storming

Realisatie & integratie

APIs & microservices
SDKs & Web Components
Front-end applications
Boarding applications
Single Sign-On & IAM
Artificial Intelligence

Run & Grow

Inhouse support
Cloud hosting
Preventief onderhoud & upgrades
Performance optimalisatie

Cases

Continuous improvement

Bij ISAAC leveren we een full service projectaanpak, inclusief hosting, support van onze inhouse security & performance center en full stack onderhoud. Veel van de bedrijven waarvoor we werken, hebben een inhouse IT-team. We ondersteunen de inhouse teams met specifieke technische kennis en resources om software development te vernellen en executiekracht te vergroten. 

We hebben veel ervaring met Agile in projecten van verschillende omvang, scope en complexiteit. Onze projectteams zijn zelfsturend zowel op het gebied van architectuur als development. Dit betekent dat we bedrijven ook kunnen helpen requirements te specificeren op zowel architectuur- als functioneel niveau.

Whitepaper

UX en DX: de motor achter een succesvol platform

Voor veel bedrijven hebben platformen een enorme potentie. Niet alleen B2C, maar juist ook voor B2B-bedrijven in bijvoorbeeld een industry vertical. Echter, een veelgehoorde vraag is: hoe ga je nou concreet aan de slag om een winnend platform te creëren?

In de whitepaper krijg je 21 concrete tips op het gebied van User Experience (UX) en Developer Experience (DX) voor een winnende platform experience. Een must read voor iedereen die voor de uitdaging staat een platform op te zetten. En voor iedereen die van plan is met externen of partnerbedrijven een platform te vormen.

Whitepaper

In de whitepaper kom je te weten:

  • Hoe je jouw business dankzij (eigenschappen van) een platform vergroot
  • Hoe je developer happiness van key bijdragers aan je platform verbetert
  • Hoe jouw platform experience voor gebruikers de winnaar wordt ten opzichte van de concurrent

Inclusief casevoorbeelden van Computershare, Origami Energy en Ingenico ePayments