Finance

Succesvol in payments en transacties

ISAAC helpt bedrijven met strategische scoping, software development, implementatie en datagedreven groei van digitale services. Met bewezen techniek, tools en frameworks ontwikkelen we een breed scala aan oplossingen, inclusief online payments, consumptief krediet, cards en loyaliteitsprogramma's. Met 20 jaar ervaring in de financiële industrie en technische know-how van 140+ developers in Eindhoven, werken we voor toonaangevende bedrijven in Europa. Voor onze projectteams is het business as usual om een aanvulling te zijn op in-house IT-teams en nieuwe oplossingen naadloos te integreren met bestaande systemen en processen. Door te werken met ISAAC verminder je projectrisico, realiseer je snellere time-to-market, verbeteren we samen jullie klanttevredenheid en word je volledig ontzorgd van operationele lasten. 

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op
finance mockup.png
finance mockup.png

Services Finance

Strategie

Digitale transformatie
Concept definition
Strategy sprints
Industry best practices

Concepting & architectuur

Application architecting
UX & UI design
Customer journeys
Design Thinkin & Event Storming

Realisatie & integratie

APIs & microservices
SDKs & Web Components
Front-end applications
Boarding applications
Single Sign-On & IAM
Artificial Intelligence

Run & Grow

Inhouse support
Cloud hosting
Preventief onderhoud & upgrades
Performance optimalisatie

Cases

Continuous improvement

Bij ISAAC leveren we een full service projectaanpak, inclusief hosting, support van onze inhouse security & performance center en full stack onderhoud. Veel van de bedrijven waarvoor we werken, hebben een inhouse IT-team. We ondersteunen de inhouse teams met specifieke technische kennis en resources om software development te vernellen en executiekracht te vergroten. 

We hebben veel ervaring met Agile in projecten van verschillende omvang, scope en complexiteit. Onze projectteams zijn zelfsturend zowel op het gebied van architectuur als development. Dit betekent dat we bedrijven ook kunnen helpen requirements te specificeren op zowel architectuur- als functioneel niveau.

Whitepaper

Omni-channel retailfinanciering

Het ontwerp van een compleet nieuw financieel product voor de wereld van nu, met een omnichannel uitgangspunt en een sterke focus op mobile, vergt een zorgvuldige analyse en afweging. Hoofdlijnen en details verdienen beiden aandacht. In samenwerking met BNP Paribas ontwikkelde ISAAC Your Plan: “Flexible credit you control!”

Whitepaper

In deze whitepaper kom je te weten: 

  1. Welke aanpak werkt in de praktijk nu echt?
  2. De struikelblokken en learnings in dit project
  3. Welke resultaten dit commercieel heeft gebracht

Bedankt, Uw download begint zo snel mogelijk.