Finance

Doeltreffende digital services

Of het nu gaat om online payments, consumptief krediet, cards of een loyaliteitsprogramma, ISAAC helpt om digitale kanalen en services succesvol te maken. Met 20 jaar ervaring in de financiële industrie en veel technische know-how met 100+ specialisten in Eindhoven, ontwikkelen we krachtige en winstgevende software oplossingen. En aangezien het voor onze projectteams business as usual is om een aanvulling te zijn op een in-house IT-team, worden nieuwe oplossingen naadloos en zorgeloos geïntegreerd met bestaande systemen en processen. Inclusief de bijbehorende kennisoverdracht. Werken met ISAAC betekent een daadkrachtige aanpak, strategische diepgang en leveren op maat.

Wil je weten hoe we samen met jouw bedrijf online succes kunnen vergroten?

Neem contact op
finance mockup.png
finance mockup.png

Services Finance

Strategie

Digitale transformatie
Concept definition
Strategy sprints
Industry best practices

Concepting & architectuur

Application architecting
UX & UI design
Customer journeys
Design Thinking & Event Storming

Development & integratie

APIs & microservices
Payment SDKs & plug-ins
Front-end applications
Boarding applications
Single Sign-On & IAM
Artificial Intelligence

Run & Grow

Inhouse support
Cloud hosting
Preventief onderhoud & upgrades
Performance optimalisatie

Cases

Continuous improvement

Bij ISAAC leveren we een full service projectaanpak, inclusief hosting, support van onze inhouse security & performance center en full stack onderhoud. Veel van de bedrijven waarvoor we werken, hebben een inhouse IT-team. We ondersteunen de inhouse teams met specifieke technische kennis en resources om software development te vernellen en executiekracht te vergroten. 

We hebben veel ervaring met Agile in projecten van verschillende omvang, scope en complexiteit. Onze projectteams zijn zelfsturend zowel op het gebied van architectuur als development. Dit betekent dat we bedrijven ook kunnen helpen requirements te specificeren op zowel architectuur- als functioneel niveau.

Whitepaper

UX en DX: de motor achter een succesvol platform

Voor veel bedrijven hebben platformen een enorme potentie. Niet alleen B2C, maar juist ook voor B2B-bedrijven in bijvoorbeeld een industry vertical. Echter, een veelgehoorde vraag is: hoe ga je nou concreet aan de slag om een winnend platform te creëren?

In de whitepaper krijg je 21 concrete tips op het gebied van User Experience (UX) en Developer Experience (DX) voor een winnende platform experience. Een must read voor iedereen die voor de uitdaging staat een platform op te zetten. En voor iedereen die van plan is met externen of partnerbedrijven een platform te vormen.

Whitepaper

In de whitepaper kom je te weten:

  • Hoe je jouw business dankzij (eigenschappen van) een platform vergroot
  • Hoe je developer happiness van key bijdragers aan je platform verbetert
  • Hoe jouw platform experience voor gebruikers de winnaar wordt ten opzichte van de concurrent

Inclusief casevoorbeelden van Computershare, Origami Energy en Ingenico ePayments.