Frontend Love komt naar Eindhoven

Op vrijdag 22 november organiseert #FrontendDeveloperLove, de grootste Javascript community in de Benelux, Frontend Love voor het eerst in Eindhoven. Als founding partner heeft ISAAC zich verbonden aan dit event, dat uiteraard geheel in het teken staat van talks over actualiteiten uit de front-end wereld. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Banner Frontend Love komt naar Eindhoven

Talks over Vue.js, Nuxt.js & Web Components

FrontendDeveloperLove brengt leading front-enders uit binnen- en buitenland op het podium van hun events. Bezoekers worden getrakteerd op in-depth talks van ervaren front-end developers, sprekers en core contributors. Tijdens Frontend Love op de High Tech Campus in Eindhoven, waarvoor slechts 250 tickets voor beschikbaar zijn, is er volop kans om te sparren en ideeën uit te wisselen met andere community enthousiastelingen en aanwezige sprekers. Het volledige programma vind je op de website van het event.

ISAAC founding partner

Niet eerder werd er een front-end congres van deze omvang georganiseerd in het zuiden van Nederland. Daar wil ISAAC graag verandering in brengen. Initiatiefnemer en spreker tijdens het event, Lucien Immink, vertelt: “Bij ISAAC vinden we het belangrijk en leuk om iets terug te geven aan de front-end community. Sinds een jaar of twee faciliteren we al meet-ups voor de Eindhoven Front-end Community. Frontend Love Eindhoven past daar goed bij. Investeren in persoonlijke ontwikkeling bij ISAAC is namelijk één van de kernwaarden. 10% van mijn werktijd kan ik investeren in mijn eigen kennis door bijvoorbeeld certificeringen te behalen, conferenties te bezoeken of onderzoek te doen naar nieuwe technieken in Guilds. Een stukje van de kennis die ik daarmee heb kunnen opbouwen, geef ik tijdens Frontend Love Eindhoven graag door aan de developers in de community!”

In zijn talk ‘One component a day keeps the doctor away’ gaat Lucien in op de bijdrage van Web Components aan schaalbare en onderhoudsvriendelijke applicaties. Moet je de hele front-end stack vervangen door Web Components of kun je dat ook stuk voor stuk doen? Spoiler alert! Het kan stuk voor stuk. En heb je je ooit afgevraagd of ze goed samenwerken met Angular, React of Vue.js? Lucien geeft de antwoorden. 

Kaarten koop je via de website van Frontend Love.