ISAAC behaalt ISO 27001-certificering

Informatiebeveiliging is in heel Europa een belangrijk topic en een – terechte – zorg bij veel van onze opdrachtgevers. In bijna alle internetapplicaties en -oplossingen die ISAAC ontwikkelt, gaat er immers vertrouwelijke en/of privacygevoelige informatie om. Kortom, een keiharde noodzaak om informatiebeveiliging op de juiste manier in te richten. 

ISAAC behaalt ISO 27001 certificering

Om aan te tonen dat ISAAC op dit gebied de juiste expertise in huis heeft en daarnaar handelt, hebben wij sinds begin 2019 de internationaal erkende ISO 27001-certificering. “Met de ISO 27001-certificering op zak tonen wij aan onze Nederlandse en internationale opdrachtgevers dat processen en maatregelen rondom informatiebeveiliging bij ISAAC goed zijn geregeld”, vertelt Valentijn Scholten, Security Architect ISAAC.

Over ISO 27001

Door middel van de ISO 27001-certificering toont ISAAC aan dat relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging bij hosting, onderhoud, support en systeemadministratie in e-commerce, e-finance en integratieoplossingen zijn gewaarborgd en – niet geheel onbelangrijk – worden nageleefd. “We zijn er trots op dat we deze certificering hebben behaald, maar we realiseren ons ook goed dat het nu pas begint. ISO is een proces waarin we continu scherp moeten zijn op beveiligingsrisico’s en we steeds verbeterslagen blijven maken”, vertelt Valentijn.  

"Het behalen van het ISO 27001-certificaat is voor ISAAC de bevestiging dat we de processen en maatregelen rondom informatiebeveiliging daadwerkelijk goed hebben georganiseerd en we klaar zijn voor verdere groei."

Valentijn Scholten - Security Architect, ISAAC