ISAAC behaalt scope-uitbreiding van ISO27001-certificering

Beveiliging van data, applicaties, platformen en landschappen is in heel Europa een belangrijk topic en binnen al onze projecten een belangrijk onderwerp van aandacht. In bijna alles wat we bij ISAAC ontwikkelen gaat immers vertrouwelijke en/of privacygevoelige informatie om, maar is het minstens zo belangrijk dat alle ontwikkelde software helemaal veilig is. Kortom, een keiharde noodzaak om security op de juiste manier in te richten.

Badge ISO27001-certificering van ISAAC

Volledig software developmentproces ISO27001 gecertificeerd

Om aan te tonen dat ISAAC op dit gebied de juiste expertise in huis heeft en daarnaar handelt, hebben wij sinds begin 2019 de internationaal erkende ISO27001-certificering. Door middel van deze certificering toont ISAAC aan dat relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging bij hosting, onderhoud, support en systeemadministratie zijn gewaarborgd en worden nageleefd.

Sinds kort heeft ISAAC een uitbreiding verworven op deze certificering. Daarbij is nu ook het volledige software development proces ook ISO27001 gecertificeerd. “Met de uitbreiding van de ISO27001-certificering tonen wij aan dat ook het brede techspectrum en de projectmethodieken die wij inzetten volledig voldoen aan de hoogste securitystandaarden. Dat geeft zowel onze klanten als ISAAC een krachtige bevestiging van toplevel software development”, vertelt Valentijn Scholten (Security Architect, ISAAC).

Bevestiging voor de bestaande aanpak

Valentijn vervolgt: “En misschien is het leuk om te melden dat we zonder opmerkingen van de BSI door het certificeringstraject zijn gekomen. Dat betekent feitelijk dat we ook voor de scope-uitbreiding ons kernbedrijfsproces al goed op orde hadden. Daarmee is deze certificering echt een bevestiging dat ISAAC en de projectteams op de juiste weg zitten.”

"Met de uitbreiding van de ISO27001-certificering tonen wij aan dat ook het brede techspectrum en de projectmethodieken die wij inzetten volledig voldoen aan de hoogste securitystandaarden. Dat geeft zowel onze klanten als ISAAC een krachtige bevestiging van toplevel software development."

Valentijn Scholten - Security Architect, ISAAC