ISAAC Hype or Trend Event een groot succes!

Inspirerend! Buitengewoon geslaagd. Erg interessante en leerzame dag. VR en AR beleving waren de slagroom op de taart. Toplocatie! Dit is slechts een greep uit de enthousiaste reacties die bezoekers over het event hebben gegeven.

Logo ISAAC Hype or Trend Event

Donderdag 16 juni vond het eerste Hype or Trend event plaats in het iconische Evoluon in Eindhoven. Voor ISAAC is het event geslaagd en voor herhaling vatbaar. Gelukkig vinden niet alleen wij dat, maar ook onze bezoekers; het event heeft een beoordeling van 5 sterren gekregen!

Na een korte introductie door ISAACus Camiel Baltussen is de dag van start gegaan. Het ochtendprogramma is gevuld door Aljan de Boer van TrendsActive, 'Hoe verleid ik de consument van vandaag' gevolgd door ISAACus Marco van Herpen's verhaal over e-commerce: '5 trends to watch'.

Tussen de sessies door kan men in de booths een virtuele ruimtereis maken of andere leuke belevingen ervaren in de wereld van virtual- en augmented reality. Gelukkig werkte ook het weer mee en is er heerlijk buiten geluncht. Er staan na de lunch nog 3 boeiende sessies op het programma. Begonnen is met 'Coins and Ether: The Blockchain Unchained' door ISAACi Friso Geerlings en Jelle Raaijmakers. Maarten Elshove van ForceField heeft ons vervolgens meegenomen in 'A journey into VR/AR'. Verrassing van de dag is de aankondiging van 'Force Field Business Solutions (powered by ISAAC). ISAAC en Force Field hebben besloten om de handen ineen te slaan en gezamenlijk deze nieuwe markt te benaderen.

De laatste sessie van de dag is gereserveerd voor bevlogen spreker Richard van Hooidonk. Hij heeft de dag afgesloten met een boeiende 'Wake-up call'

Voor veel mensen is het Evoluon een begrip, maar weinigen hebben het prachtige gebouw reeds aan de binnenkant mogen bewonderen. Er is een rondleiding georganiseerd door het gebouw; en wie kan er beter over vertellen dan een oud Philips medewerker.
De dag is afgesloten met een lekkere, uitgebreide borrel.

Tot de volgende keer!

"Ik heb er enorm van genoten en vond dat jullie een top programma hebben neergezet!"

Robin Nijkamp - Afterpay