ISAAC investeert in jong talent met ISAAC Studiebeurs

Uit handen van Mark Hoogendoorn (CEO ISAAC) ontvangt IT-trainee Michiel Verburg de prestigieuze ISAAC Studiebeurs. Deze beurs ondersteunt Michiel tijdens zijn IT-master aan Technische Universiteit Eindhoven met een studietoelage van €10.000,-, een bijbaan, afstudeerplek én één jaar baangarantie bij ISAAC. De beurs wordt jaarlijks aan enkele ambitieuze masterstudenten beschikbaar gesteld.

Uitreiking ISAAC Studiebeurs aan Michiel Verburg

Meerwaarde ISAAC Studiebeurs

Over de vraag wat de studiebeurs aan zijn master toevoegt, hoeft Michiel niet lang na te denken: “Kijk, die €10.000,- financiële ondersteuning is uiteraard heel fijn. Maar waar het echt om gaat, is de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die ik kan opdoen. ISAAC heeft goede resources en bovendien kan ik van mijn collega’s veel leren. Doordat ik tijdens mijn master al één dag per week bij ISAAC werk, heb ik zeker op het gebied van front-end al een enorme voorsprong op de rest van mijn studiegenoten. Mijn masterprogramma bestaat uit veel theoretische vakken, dus de praktijkervaring zorgt absoluut voor de vliegende start van mijn carrière!”

ISAAC is een topspeler op het gebied van Commerce, Finance en integratievraagstukken. Om het hoge niveau dienstverlening mogelijk te maken, is investeren in jong talent een belangrijke pijler van ISAAC. Lilian Seegers (HR-manager ISAAC): “Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om ambities na te jagen. Daarom stellen we jaarlijks aan een paar ambitieuze, gemotiveerde TU/e-masterstudenten de ISAAC Studiebeurs ter beschikking.”

Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de pagina over de ISAAC Studiebeurs.

"Mijn masterprogramma bestaat uit veel theoretische vakken, dus de praktijkervaring bij ISAAC zorgt absoluut voor de vliegende start van mijn carrière!"

Michiel - Trainee Software Development, ISAAC