ISAAC eerste Red Hat Premier Partner in Nederland

IT-dienstverlener ISAAC is als eerste Red Hat Premier Partner. ISAAC gebruikt al meer dan 10 jaar Red Hat JBoss Middleware om bruikbare oplossingen voor complexe online vraagstukken voor klanten te ontwikkelen.

Logo van ISAAC en Red Hat

ISAAC Premier Partner Red Hat

Het Premier Partnership is de hoogste partnership-status van Red Hat. De experts van ISAAC op de gebieden sales, sales engineering, implementatie en development hebben hiervoor alle benodigde certificeringen behaald. ISAAC levert consultancy, implementatie en optimalisatie van toekomstbestendige oplossingen voor Finance en Commerce. Hierbij wordt intensief gebruik gemaakt van Red Hat JBoss Middleware, en oplossingen voor API management (3scale), Enterprise Service Bus (JBoss Fuse), Business Rules Management Systemen (BRMS), Enterprise Application Platform (EAP) zijn.

Camiel Baltussen, Head of Sales & Marketing bij ISAAC: “Voor ISAAC betekent de Premier Partnership een beloning op de inzet van Red Hat en ISAAC van de afgelopen jaren. We zijn trots op dit behaalde resultaat en zijn blij dat we onze kennis van Red Hat JBoss optimaal kunnen inzetten.”

Red Hat open source

Red Hat biedt hoogstaande opensourceoplossingen, gericht op infrastructuur, integratie, business process automation en cloud. Bij de softwareontwikkeling wordt intensief samengewerkt met de community, waaronder talloze klanten, partners en ontwikkelaars, die elkaars toepassingen niet alleen delen, maar vervolgens ook perfectioneren. ISAAC deelt hierbij de opensourcefilosofie van Red Hat.

Dick Lans, Country Manager van Red Hat Benelux: “We zijn trots dat we ISAAC als eerste Nederlandse partij een Premier Partnership kunnen toekennen. Dit is welverdiend door hun jarenlange toewijding aan opensourcesoftware en de oplossingen van Red Hat, hun kennis, expertise en oog voor details. Daarnaast hebben ze klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en zijn ze gedreven om de best mogelijk resultaten te leveren.”

Meer informatie over de mogelijkheden met Red Hat bij ISAAC? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.