ISAAC en Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant verlengen samenwerking met 3 jaar

Camiel Baltussen (ISAAC) en Wendy van den Akker (Manager Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant) verlengen met drie jaar de samenwerking tussen ISAAC het Ronald McDonald Kinderhuis Zuidoost-Brabant. Daarmee is ISAAC ook de komende drie jaar weer lid van ‘De Club van 52’. Dankzij dit lidmaatschap kan het gezin van één ziek kind een maand lang in het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant verblijven. 

Club van 52 Ronald Mc Donald Zuidoost-Brabant en ISAAC

ISAAC actief in de maatschappij

Sinds 2014 is ISAAC lid van ‘De Club van 52’. Elk van de 52 bedrijven binnen deze club draagt, gedurende drie jaar, één specifieke week van het jaar de exploitatie van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Deze week is het ISAAC-week; een mooi moment om de samenwerking te verlengen. Camiel Baltussen zegt: “Wij vinden het belangrijk om actief te zijn in de maatschappij. Bij ISAAC werken veel jonge mensen, waarvan een groot aantal een gezin hebben met jonge kinderen. Het goede werk dat de vrijwilligers bij het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant doen, is daarom iets waar ISAACi zich iets bij kunnen voorstellen en wat we graag ondersteunen.” 

Steun uit het bedrijfsleven zeer waardevol

Het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, maar bovenal geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties. Steun vanuit het bedrijfsleven is daarom zeer waardevol. Door bijdrage van onder andere ISAAC is het al meer dan dertig jaar mogelijk dat ouders dicht in de buurt van hun zieke kind kunnen zijn. In een Ronald McDonald Huis kunnen gezinnen tot rust komen en steun vinden bij andere ouders of één van de geweldige vrijwilligers. In 2016 overnachtten in de vijftien Ronald McDonald huizen die Nederland rijk is, in totaal maar liefst 6.483 gezinnen, 65.671 nachten in de huizen.

"Bij ISAAC werken veel jonge mensen, waarvan een groot aantal een gezin hebben met jonge kinderen. Het goede werk dat de vrijwilligers bij het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant doen, is daarom iets waar ISAACi zich iets bij kunnen voorstellen en wat we graag ondersteunen."

Camiel Baltussen - Head of Sales & Marketing, ISAAC