ISAAC voor 2e keer op rij beste Fullservice Digital Agency volgens Emerce100

Voor de tweede keer op rij is ISAAC uitgeroepen tot de #1 'Fullservice Digital Agency Groot' volgens Emerce100 2019. Net zoals vorig jaar, met een score van 5,5 van de 7 sterren! Iets dat nooit eerder in deze categorie is voorgekomen. We zijn trots dat ISAAC dat opnieuw door beslissers in e-business, ICT en online marketing is aangewezen als de #1 'Fullservice Digital Agency' van Nederland. We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen.

Emerce100: ISAAC voor tweede keer nummer 1

Onafhankelijk onderzoek

Op basis van onafhankelijk onderzoek door onderzoeksbureau Motivaction wordt in Emerce100 gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van e-business, ICT en online marketing, de prestaties van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordelen. Emerce100 is een speciale uitgave en verschijnt jaarlijks, in 2019 voor de veertiende keer. 

 

Pragmatische oplossingen voor complexe internetvraagstukken

Streeft een opdrachtgever naar grotere online winstgevendheid, betere informatievoorziening, hogere conversie of een nieuwe online dienst beschikbaar te maken? ISAAC, dat in 2019 het 20-jarig bestaan viert, helpt met ruim honderd medewerkers deze doelen te realiseren met internetoplossingen en webapplicaties op het gebied van Commerce, Finance, en Integratie.

"Het doel van ISAAC is bijdragen aan het succes van onze klanten. We beseffen ons maar al te goed dat wat het beste voor de klant is, ook het beste voor ons is."

Mark Hoogendoorn - CEO, ISAAC