Partnership: ISAAC & New Relic

Klanten van vandaag de dag verwachten uitstekende services. Worden deze niet geleverd nemen ze hun producten of diensten af bij uw concurrent. Met name binnen e-commerce zijn uw klanten slechts een paar klikken verwijderd van uw concurrenten.

ISAAC en New Relic

Dit betekent dat slechte prestaties, ontbrekende functionaliteiten en onnodige wachttijden niet meer worden geaccepteerd. Tegelijkertijd maakt u uw platform mobiel beschikbaar, wilt u uw data beter benutten en ziet uw kansen op het gebied van virtual reality. Om ervoor te zorgen dat uw gehele infrastructuur flexibel en overzichtelijk blijft, én om u ervan te verzekeren dat u maximaal rendement haalt uit uw e-commerce, is ISAAC een partnership aangegaan met New Relic.

Bij ISAAC worden we graag uitgedaagd met complexe projecten. Ons dagelijks werk bestaat uit consultancy, implementatie en integratie van toekomstbestendige, op maat gemaakte software oplossingen. Dit doen wij voor mooie klanten zoals Ingenico, Shell en BNP Paribas. New Relic is een Amerikaans softwarebedrijf gespecialiseerd in application performance management en monitoring software. We merken dat bedrijven worstelen met het op een juiste manier in kaart brengen van de applicatie performance.

Als partner van New Relic, biedt ISAAC beheer en optimalisatie. Wij hebben deze dienst dusdanig ingericht dat zowel onze ontwikkelaars als het team operatie supersnel en met minimale kosten problemen m.b.t. (web) applicatie performance opspoort, verhelpt en optimaliseert.

Voordelen van de samenwerking tussen ISAAC en New Relic zijn:

  • Nagenoeg alle gewenste analyses zijn mogelijk om te monitoren
  • Diepgaande inzichten in de meest kritische onderdelen van uw applicatie (met focus op het monitoren van uw kerntransacties)
  • Monitoren van prestaties op verschillende apparaten, browsers, applicaties en infrastructuur
  • Gebruiksvriendelijk dashboard geïntegreerd met alerts
  • Een open-source en uitbreidbaar platform om u ervan te verzekeren dat het voldoet aan uw wensen
  • Ontwikkelaars kunnen zich eindelijk concentreren op dat waar zij echt goed in zijn!