Wheelers4Bram trapt Duchenne Spierdystrofie de wereld uit

Zeven dagen, 700 kilometer op de mountainbike door Duitsland, België en Nederland. Afgelopen week (9-15 september) maakte mountainbiketeam Wheelers4Bram, met daarin ISAACus Jasper de Rooij, deze bijzondere tocht. Het team bracht daarmee €26.000,- bij elkaar voor het Duchenne Parent Project. Deze stichting zorgt ervoor dat de opbrengst van Wheelers4Bram en de sponsoropbrengsten van de andere mountainbiketeams geheel worden geïnvesteerd in het onderzoek naar de behandeling en genezing van Duchenne Spierdystrofie.

Wheelers4Bram trapt Duchenne Spierdystrofie de wereld uit

Op de mountainbike voor een beter leven

“Kinderen horen niet in elektrische rolstoelen, liften en takels. Ze horen volle bak van het leven te genieten. Het is een vette uitdaging en enorm dankbare taak om deze mountainbiketocht te kunnen doen voor Bram en alle kinderen met Duchenne spierdystrofie. Na een geweldige tocht blijf ik doorfietsen om de spierziekte Duchenne te bestrijden”, vertelt ISAACus Jasper.

ISAAC partner van Wheelers4Bram

ISAAC is er trots op Wheelers4Bram te steunen in de strijd tegen Duchenne Spierdystrofie. Bram, waarvoor het team fietst, is ook een persoonlijke kennis van ISAAC. In 2016 deed hij een snuffelstage bij het designteam van ISAAC in het kader van zijn opleiding Vormgeving, Media en Technologie aan het Sint Lucas in Eindhoven. Wij hopen, net zoals Bram en alle kinderen met Duchenne Spierdystrofie, dat het onderzoek leidt tot verbetering van de levenskwaliteit.

"Na een geweldige tocht in 2017 blijf ik doorfietsen om de spierziekte Duchenne te bestrijden."

Jasper de Rooij - Head of Operations, ISAAC