Over ISAAC

We turn .complexity into profitability

over-ons-ISAAC.jpg

Als een digitale transformatie een complexe uitdaging is, dan zien wij volop kansen. Dat kan, omdat ISAAC en de mensen bij ons werken over drie belangrijke eigenschappen beschikken: strategische diepgang, daadkracht en leveren op maat.

De strategische diepgang zie je terug in de manier waarop we met digitale vraagstukken omgaan. We vragen door om écht inzicht te krijgen in de werkelijke vraagstukken en bijbehorende doelstellingen. De mensen bij ISAAC beschikken namelijk niet alleen over veel technische kennis, maar ook over domeinkennis op het gebied van digital commerce, transactionele systemen en financial services. Daadkracht vertaalt zich in onze ‘getting things done’-mentaliteit. We zijn gefocust op leveren en wat we opleveren, werkt. Meteen. En ten derde, onze 130 professionals in Eindhoven, leveren uitsluitend op maat. Wie bij ISAAC vraagt om de kennis van één expert, krijgt er de kennis, ervaring en creativiteit van 129 collega’s bij. We knippen namelijk onze kennis niet op door te detacheren, maar verrijken onze kennis en ervaring door dat te bundelen op één kantoor.

Onze visie, manier van denken, organiseren en werken, vertaalt zich al jaren in klinkende resultaten in het hart van de digitale kanalen van onze klantenDe sterke combinatie van technische expertise en ervaring en de eigenschappen van onze mensen, zorgt ervoor dat we als Digital Agency een strategisch digitaal partner zijn voor onze klanten. Op die manier kunnen we software development versnellen, risico’s eruit halen en weten we ook de meest complexe, digitale vraagstukken succesvol te transformeren. We love .complexity!

kloppend hart.gif
  • We get things done
  • We continuously improve
  • We create real value
  • We help each other
  • We invest in personal growth
Vacatures

Nieuws

ISAAC in de maatschappij