In 1990 creëerde Lucien met 61 bochten, 136 rechte stukken en 28 loopings een absurde racebaan waarmee hij elke dag veel bewondering van zijn vriendjes verkreeg.

In 2015 creëerde Lucien op basis van AngularJS, REST-API’s en 25 custom-editors een geavanceerde payment page editor waarmee GlobalCollect elke dag probleemloos miljoenen betalingen van gebruikers verwerkt.

isaac we love complexity

Hallo, wij zijn isaac!

We love .complexity

Wij bouwen succesvolle e-businessoplossingen voor complexe vraagstukken door internettechnologie doelmatig in te zetten. Steeds met een meetbaar voordeel. ISAAC is een bedrijf met jonge hoopopgeleide mensen, relaxed en betrouwbaar. Complexiteit in projecten inspireert ons om steeds opnieuw te excelleren. Dit vindt zijn oorsprong in de mensen van ISAAC: We love .complexity!

Met bewezen technologieën lost ISAAC complexe vraagstukken op, onder andere op het gebied van e-commerce, e-finance, integratie, Artificial Intelligence (Deep- en Machine Learning) en Virtual Reality. Met 100 procent focus op techniek, gebruiksgemak, veiligheid en robuustheid, creëren we zowel waarde voor de klant als voor de eindgebruiker. Uiteraard volgt ISAAC nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen en speelt hierop in.