Aad
close
Aad
Aad Software Architect

Als software architect geeft Aad technische leiding aan PHP/Magento projecten. Hij voert deze projecten samen met de klant en zijn teamleden uit. Hij is verantwoordelijk voor quality assurance en werkproces optimalisatie. Hij volgt alle e-Commerce ontwikkelingen op de voet zodat uw oplossing een succes wordt. Geen algoritme is Aad te complex.

C64
Karate
Rikken
Elektronische muziek
Alain
close
Alain
Alain Trainee Software Development

Alain studeert ICT Software Engineering aan Fontys in Eindhoven. Enkele dagen in de week versterkt Alain het PHP Chapter bij ISAAC waar hij meewerkt aan de projecten binnen het Commerce team. 

Motorrijden
Reizen
Formule 1
Alex
close
Alex
Alex Manager Service Desk

Alex heeft de leiding over de service desk. Hij coördineert werkzaamheden binnen de afdeling en monitort opgeleverde projecten. Alex is verantwoordelijk voor de inkoop van hardware en software. Samen met zijn collega's van de service desk zorgt hij ervoor dat Service Level Agreements perfect worden nageleefd. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. 

Muziek
Tekenen
Films
Arno
close
Arno
Arno Senior Software Developer

Arno heeft een all-round IT achtergrond maar heeft uiteindelijk toch voor zijn eerste liefde gekozen: Java ontwikkeling. Hij zit in ons Java Chapter dan ook prima op zijn plek en ontwikkelt daar solide, veilige Java oplossingen voor onze klanten uit de financiële sector.

Motorrijden
Drummen
Wiskunde
Hardlopen
Aukje
close
Aukje
Aukje Assistant Controller

Aukje is Assistant Controller op de Finance afdeling van ISAAC. Met haar wapens Exact, Excel en haar calculator zorgt Aukje ervoor dat de maandrapportages uiterst nauwkeurig en altijd op tijd worden gemaakt. Door haar ervaring ligt ook de algemene bedrijfsadministratie bij haar in veilige handen.

Koken
Terassen
Series kijken
Bart
close
Bart
Bart Senior Software Developer

Direct na de opleiding Technische Informatica in 2006 is Bart zijn carrière begonnen bij ISAAC. Tot op heden geniet hij een mooie functie als dotCMS en JAVA developer voor voornamelijk financiële projecten. Door de jaren heen heeft Bart zijn certificatenboekje uitgebreid met meerdere Sun Certificeringen. Bart is altijd op de hoogte van de laatste trends, voor zowel mobiel als desktop.

15 Bordspellen
Series kijken
Gamen
Pokeren
Bart
close
Bart
Bart Lead Software Developer

‘Quality above quantity!' Dat is het motto van Bart. Eens begonnen als developer van Magento e-Commerce oplossingen heeft hij deze passie nooit meer losgelaten. Nu vele jaren later is hij bij ISAAC uitgegroeid tot Magento certified front-end developer en houdt hij zich ook steeds meer bezig met back-end integraties. Bart heeft zelfs twee Magento Development boeken geschreven.

Flipperkast
Rikken
Vrijdagmiddagborrel
Fietsen
Bartosz
close
Bartosz
Bartosz Software Developer

Bartosz maakt deel uit van het ISAAC e-commerceteam en werkt als PHP Developer. Tijdens zijn ontwikkelwerkzaamheden werkt Bartosz voornamelijk met PHP, Node.js en C#. 

Astronomie
Internet of Things
Bavo
close
Bavo
Bavo Senior Software Developer

Bavo gaat helemaal op in zijn projecten. Hij neemt graag het voortouw en houdt zijn collega's altijd scherp door continu pros en cons van een oplossing in de groep te gooien. Hij gebruikt graag SpringBoot en Docker om mooie oplossingen te leveren. Ook staat Bavo aan het roer tijdens de dagelijkse scrum meeting en maakt hij nieuwe teamleden met plezier wegwijs binnen projecten. 

Lezen
Darts
Gamen
Pokeren
Bavo
close
Bavo
Bavo Software Architect

Bavo is bij ISAAC Software Architect en geeft leiding aan PHP-projecten. Hij bewaart het overzicht en schept graag direct duidelijkheid als er chaos dreigt te ontstaan. Bovendien kan Bavo genieten van samen bouwen en naar een doel toewerken. Hij voelt zich dan ook helemaal thuis in een multidisciplinair team.  

Atletiek
Ontwikkelen
Bert
close
Bert
Bert Senior Software Developer

Als Magento specialist spart Bert graag met klanten en collega’s over de best mogelijke oplossing. Hij volgt nauwlettend de laatste ontwikkelingen in de PHP wereld en kent de Magento Library uit zijn duimpje. Bert weet als geen ander complexe vraagstukken te vertalen naar een gebruiksvriendelijke oplossing.

Series kijken
Bordspellen
Gamen
Brian
close
Brian
Brian Windows & Cloud System Administrator

Brian valt als Windows & Cloud System Administrator onder het Perfomance & Security Team. Hij is dagelijks bezig met het beheer van Office 365, Enterprise mobility and security en server beheer. Naast algemene ondersteuning zorgt hij dat de Microsoft-omgeving optimaal werkt.

Muziek
ISAAC singers
Films
Lezen
Camiel
close
Camiel
Camiel Head of Sales en Marketing

Met oprecht enthousiasme schept Camiel dagdagelijks het juiste klimaat voor een constructieve samenwerking tussen ISAAC en haar relaties. Als Head of Sales & Marketing weet onze Camiel als geen ander de online behoefte van klanten in kaart te brengen en te vertalen naar een technische oplossing op maat. Als verbinder zorgt hij ervoor dat de juiste mensen met de juiste expertises aan tafel komen.

STAE
Skiën
Actualiteiten
Fietsen
Caroline
close
Caroline
Caroline Office Manager

Caroline is van alle markten thuis. Binnen ISAAC is ze van alles op de hoogte en weet iedereen wegwijs te maken. Als Office Manager ondersteunt ze de directie en de HR Manager. Ze is verantwoordelijk voor het gehele facilitaire gebeuren binnen ISAAC, waaronder het aansturen van de leveranciers, de inkoop en het wagenpark- en gebouwenbeheer. Daarnaast is Caroline Microsoft Office Specialist en creëert in mum van tijd allerlei soorten documenten. Maar bovenal zorgt Caroline elke dag weer voor een gastvrij welkom.

Flipperkast
Films
Lezen
Lego
Cas
close
Cas
Cas Software Developer

Tijdens zijn studietijd heeft Cas hier gewerkt aan een tool die Swagger API specificaties omzet naar PDF bestanden. Zijn collega's zijn hem er nog steeds dankbaar voor! Nu werkt hij in het Java chapter aan stevige back-end oplossingen.

Reizen
Talen leren
Snowboarden
Gamen
Cees
close
Cees
Cees Controller

Cees is onze controller en is dé expert wanneer het gaat om boekhouding, budgettering en prognoses. Cees is zeer accuraat en zorgt ervoor dat de financiële processen en verslaglegging tot in detail in orde zijn. Bovendien benut Cees zijn financiële knowhow om het management adequaat te adviseren.

ISAAC singers
Drummen
Klussen
Puzzelen
Daan
close
Daan
Daan Software Developer

Daan is na zijn studie Informatica bij ISAAC gestart in het Commerce team. Na alle ins en outs van het programmeren te hebben geleerd tijdens zijn studie, brengt hij dat nu bij ISAAC in de praktijk door de bouwen aan de mooiste en goed presterende commerceplatformen. 

Reizen
Metal muziek
Hardlopen
Fitness
Daan
close
Daan
Daan Senior Software Developer

Elke dag breidt Daan zijn JAVA skills verder uit. Hij is al in bezit van een mooie onderscheiding als Oracle Certified Associate en werkt hard aan zijn volgende mijlpaal: Oracle Certified Professional. Met Eclipse brengt hij zijn kennis in praktijk en ontwikkelt hij zich in sneltreinvaart.

eSports
Gamen
Pokeren
Danny
close
Danny
Danny Software Architect

Wie kent er een JAVA, Magento en Hybris ontwikkelaar in één? Deze unieke combinatie maakt hem daadwerkelijk dé e-Commerce expert onder de ontwikkelaars. Met zijn rijke kennis en ervaring kan hij klanten optimaal adviseren en helpen in het maken van logische keuzes. Zijn gedrevenheid maakt hem een zeer waardevolle developer binnen het ISAAC team.

Festivals
Voetbal
Formule 1
Stappen
Darten
Denise
close
Denise
Denise Corporate Recruiter

Denise heeft de opleiding Human Resource Management met als onderdeel de minor Recruitment afgerond.
Tijdens haar afstuderen maakte zij al kennis met ISAAC en heeft toen de arbeidsmarktcommunicatie & recruitmentstrategie onderzocht.
Nu is zij gestart in de functie van Corporate Recruiter en op zoek naar talent!

Fitnessen
Dirk
close
Dirk
Dirk Software Developer

Dirk maakt met veel enthousiasme deel uit van ons Front-end Chapter. Hij heeft een goede kennis van de bekende front-end programmeertalen en de betere frameworks, maar kan ook zonder problemen met Web Components aan de slag. Zo maakt hij de strakste creaties. 

Programmeren
Muziek
Natuur
Gamen
Edgars
close
Edgars
Edgars Software Developer

Afstuderen bij ISAAC, Edgars gaat de uitdaging aan! Met Node.js, Express en AngularJS maakt hij zich wegwijs binnen het ISAAC team. Edgars heeft kennis van diverse programmeertalen waar PHP en Java voorbeelden van zijn.

Wetenschap
Gamen
Egbert
close
Egbert
Egbert DevOps Engineer

Egbert is bij ISAAC één van de DevOps mannen die zorgt voor de koppeling tussen de Linux systemen en de developers. Na jaren als developer aan de slag te zijn geweest, en Linux systemen beheren slechts als hobby, heeft hij toch de switch naar DevOps gemaakt. Die extra ervaring is mooi meegenomen en zit hij daardoor hier prima op zijn plek. 

Bordspellen
Gamen
Vrijdagmiddagborrel
Ellen
close
Ellen
Ellen Traffic and Event manager

Ellen is koningin multitasken. Staat er een evenement voor de deur of heeft sales een helpende hand nodig, Ellen zorgt ervoor dat alles tip top wordt geregeld en altijd tot in detail gerapporteerd. Daarnaast zorgt ze er voor dat projecten en tickets in goede banen geleid worden én op tijd af zijn. 

Volleybal
ISAAC singers
Duiken
Rikken
Vrijdagmiddagborrel
Else
close
Else
Else Stagiaire Communicatie

Else is de creatieve stagiaire bij Sales en Marketing. Vanuit haar masteropleiding Communicatie en Organisatie aan de Universiteit Utrecht doet ze onderzoek naar het klikgedrag van nieuwsbrieflezers. Daarnaast zorgt ze dat alle communicatie tot in de puntjes gepland en uitgevoerd wordt.

Origami
Muziek
Spelletjes
Vrienden
Bootcamp
Erik
close
Erik
Erik Director Machine Learning

Erik ondersteunt en begeleid organisaties op het gebied van artificiele intelligentie (AI), disruptie, strategie en nieuwe verdienmodellen. Erik bouwt met zijn team aan prototypes en praktische toepassingen die snel inzetbaar zijn. Zijn missie is AI voor alle bedrijven toegankelijk te maken, of het nu gaat over kosten besparen óf om hét bedrijf van de toekomst neer te zetten.

Reizen
Films
Wandelen
Science Fiction
Eugen
close
Eugen
Eugen Software Developer

Eugen heeft zich tijdens zijn opleiding Information & Communication Technology zich gespecialiseerd in Software Engineering. Nadat hij zijn afstudeerproject bij ISAAC succesvol heeft afgerond, is Eugen bij ISAAC gebleven. Hij focust zich op back-endontwikkeling in de programmeertaal Java. 

Photography
Travelling
Power lifting
Ferry
close
Ferry
Ferry Senior Software Developer

Ferry is een bevlogen en ervaren developer met een uitgesproken liefde voor JavaScript. Met zijn FullStack ervaring vertaald hij moeiteloos complexe vraagstukken naar gebruiksvriendelijk applicaties en is zit perfect op zijn plek in ons Front-end chapter.

Flipperen
Flamenco
Francois
close
Francois
Francois Software Architect

Francois is als Software Architect de spil tussen de klant en ISAAC. Krijgt Francois een ingewikkelde business case voorgeschoteld? Geen probleem! Met zijn uitgebreide expertise weet Francois elke case perfect om te zetten in een technologische oplossing op maat.

Muziek
Motor
Gitaar
Film
Gamen
Sqaush
Frank
close
Frank
Frank Sales Consultant

Met een positieve en ondernemende houding brengt Frank nieuwe technologieën en helpt hij nieuwe en bestaande klanten met hun online uitdagingen. Ook weet Frank opdrachtgevers perfect te adviseren over innovatie met Augmented Reality, Virtual Reality en Artificial Intelligence.

PSV
Broccoli
Sporten
Terrassen
Friso
close
Friso
Friso Chief Technology Officer

Friso voert de bezem in de mast wanneer het gaat om technische beslissingen. Met zijn jarenlange ervaring op front- en back-end gebied, systeem integratie en business analysis weet hij als geen ander wat er allemaal bij een goede verantwoorde digitale transformatie komt kijken. Hij biedt organisaties perfecte ondersteuning. Bovendien draagt Friso zorg voor een optimale kennisdeling en kennisontwikkeling binnen ISAAC.

Kunst
Tech trends
Literatuur
Architectuur
Gautier
close
Gautier
Gautier Software Developer

Na zijn studie is Gautier bij ISAAC gestart als PHP Developer. Hij focust zich op de complexe uitdagingen van onze e-commerceklanten. Gautier is ambitieus en erop gebrand alle ins en outs van Magento te kennen. Met een committed team van PHP’ers om zich heen moet het met zijn carrière helemaal goed komen.

Bakken
Reizen
Lezen
Koken
Fietsen
Giel
close
Giel
Giel Lead Software Developer

Giel is een echte PHP specialist. Bij ISAAC focust hij zich dan ook op de meest complexe uitdagingen in het e-commerce landschap. Hij is erg actief in de Magento community en schrijft regelmatig interessante blogs over Magento. Daarnaast geeft hij op verschillende events ook talks over dit veelzijdige platform. 

Strips
Koken
Flipperen
Gezin
Gamen
Henriëtte
close
Henriëtte
Henriëtte Catering

Met een lach op haar gezicht zorgt Henriëtte er iedere dag voor dat er voor alle ISAACi een lekkere lunch op tafel staat.

Vakantie
Kienen
Koken
Haar hondje
Jan-Willem
close
Jan-Willem
Jan-Willem Technical Director

Als specialist op het gebied van automation en CI / CD ondersteunt Jan-Willem de projectteams van het Java Chapter bij ISAAC met het ontwerp en de ontwikkeling van oplossingen. In de rol van Technical Director zorgt Jan-Willem ervoor dat teams worden uitgedaagd met leuke, interessante en complexere projecten en begeleidt hij Guilds met techniekinnovatie binnen ISAAC.

Vrijdagmiddagborrel
Pokeren
Fitness
Jasper
close
Jasper
Jasper Head of Operations

Jasper zorgt en ontzorgt. Als Head of Operations is hij verantwoordelijk voor het hele logistieke huishouden binnen ISAAC: kwalitatief hoogstaande oplossingen opleveren binnen tijd en budget en dit voor vele projecten tegelijk. Head of Operations betekent ook project management. Hij is de schakel tussen de klant en ISAAC, altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Als business consultant komt Jasper ook goed uit de voeten. Hij adviseert onze klanten graag bij hun soms moeilijke keuzes op weg naar online succes.

Mountainbike
Endurance tochten
Wheelers4Bram
Racefietsen
Jelle
close
Jelle
Jelle Technical Director

Jelle is een echte all-round, full stack muisschuiver die zonder moeite organisaties helpt aan de beste oplossingen voor hun complexe vraagstukken. Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van integration, web technology, security en performance weet hij doeltreffend technische hoogstandjes neer te zetten. Als Technical Director zorgt hij voor innovatie en kennisontwikkeling in zijn PHP-team en predikt hij maar al te graag het evangelie van e-commerce, blockchain en privacy.

Basgitaar
Privacy
ISAAC singers
Flipperen
Cryptografie
Jelle
close
Jelle
Jelle Digital Strategy Consultant

Jelle ondersteunt en begeleidt organisaties met vraagstukken op het gebied van innovatie en digitale transformaties. Als Digital Strategy Consultant houdt hij zich onder andere bezig met concepting van human-centric bedrijfsprocessen, maar ook de praktische inzetbaarheid van personalisatie met AI en AR. Jelle weet bovendien met zijn vernieuwende inzichten in korte tijd aan bedrijven te laten zien wat de waarde van innovatie voor hun bedrijf is. 

Digitale tranformatie
Design Thinking
Jeroen
close
Jeroen
Jeroen Senior Software Developer

Jeroen werkt bij ISAAC als Software Developer in het PHP team. Hij is veel bezig met het customizen van Magento webshops en bouwt hij in het Sympfony framework de beste maatwerk oplossingen. Ook in de bredere wereld van front-end kan hij zijn weg goed vinden, en dat komt af en toe goed van pas.

Muziek
Keyboard
Joep
close
Joep
Joep Software Developer

Vette front-end toepassingen bouwen en het onmogelijke, mogelijk maken! Daar houdt Joep van. Hij gebruikt hiervoor zijn rijke ervaring met JavaScript, PHP, HTML5, CSS en Photoshop. Zijn code is altijd makkelijk te lezen, kort en perfect georganiseerd.

SL1200mk2
Films
Joep
close
Joep
Joep Software Developer

Joep is het schoolvoorbeeld van een talentvolle ISAACus die na zijn stage werd aangenomen om zijn stageproject nog succesvoller te maken. Met het project zet Joep zich voor 100% in voor de klanten van ISAAC. De Services Explorer maakt de kosten voor hen inzichtelijk. Ook al begint Joep nog maar net aan zijn carrière, hij weet wel van wanten. Javascript, HTML, Java en C#: hij kan je over alles meer vertellen.

Bier drinken met vrienden en collega's
Mazda RX-7 (1986)
Gamen
Johan
close
Johan
Johan Lead Designer

Johan is altijd op de hoogte van de laatste webdesign trends die hij nauwlettend in de gaten houd. Hij zorgt er hiermee voor dat de complexe projecten die ISAAC maakt ook nog eens mooi én gebruiksvriendelijk zijn. Met behulp van mockups, prototypes en micro-animaties zorgt hij voor een eindresultaat dat gezien mag worden. Zijn motto: 'Embrace the white space’

Punkrock
Voetbal
Snowboarden
Joost
close
Joost
Joost Art Director

Joost staat aan het roer van onze creatieve afdeling. Voor iedere markt weet hij een resultaatgericht, modern concept te bedenken. Onder het motto 'goed begonnen is al half gewonnen' voorziet hij de klant al vanaf de tekentafel van advies. Het eindresultaat: een mooi design met een uitstekende gebruikerservaring!

PV CAASI
Rugby
ISAAC Singers
Vrijdagmiddagborrel
Pokeren
Darten
Joost
close
Joost
Joost Software Developer

Pionier Joost is een bedreven Java developer. Met ervaring in de verzekeringsbranche en enthousiasme voor Wiskunde werkt Joost bij ISAAC aan krachtige back-endoplossingen voor financiële bedrijven. 

Koken
Spelletjes
Roadtrips
Boulderen
Squashen
Jorith
close
Jorith
Jorith Senior Software Developer

DotCMS is zijn territorium. Jorith kent dit content management systeem van binnen en van buiten. Tijdens de Annual User Conference in Miami heeft hij zelfs de Community Award 2016 in ontvangst mogen nemen! Ook past hij zijn JAVA en Apache skills toe om ieder project tot een perfect einde te brengen.

Festivals
Darts
Vrijdagmiddagborrel
Scouting
Ka Ka
close
Ka Ka
Ka Ka Software Developer

Ka ka is bij ISAAC werkzaam in het Java Chapter als back-end developster. Ze heeft reeds verschillende certificeringen op zak en blijft zich vrolijk door ontwikkelen zodat ze de meest complexe uitdagingen aan kan gaan. 

Piano
Badmintonnen
Rikken
Klaas
close
Klaas
Klaas Senior Software Developer

Met zijn gedegen Magento kennis sluit hij de front- en back-end oplossingen naadloos op elkaar aan. Onze expert op het gebied van de Magento 2 front-end is een onderbouwde full-stacker en duikt ook zonder blikken of blozen ook in de PHP code. Hij helpt de klant met e-commerce vraagstukken waarbij een verhoogde conversie altijd centraal staat.

Muziek componeren
Muziek produceren
Muziek performeren
Koen
close
Koen
Koen Technical Director

Koen is een echte alleskunner op front-end gebied. Daarnaast heeft hij een goede kennis van business analyse en webdevelopment. Als Technical Director is hij heerlijk pragmatisch ingesteld en heeft een echte 'getting things done' mentaliteit. Hierbij zorgt hij dat zijn front-end team altijd efficiënt en up-to-date is met de nieuwste technieken. Alle juiste kwaliteiten voor onze aanvoerder van het front-end team.

Poker
Klussen
Darts
Vrijdagmiddagborrel
Koen
close
Koen
Koen Lead Software Developer

Koen is een echte JAVA goeroe. Hij heeft de hoogst haalbare JAVA certificeringen op zak en brengt deze moeiteloos in praktijk. Ontwerpen, programmeren en dan de grote release, hij doet dit allemaal met grote passie en nauwkeurigheid. Back-end oplossingen en bijbehorende complexe integraties zoals APi design en middleware oplossingen zijn koek en ei voor Koen.

Badminton
Vrijdagmiddagborrel
Uit eten
Koen
close
Koen
Koen Software Developer

Koen is bij ons afgestudeerd met een onderzoek naar mogelijke koppelingen tussen IoT en e-commerce platformen. Tijdens deze periode heeft hij zijn Javakennis flink verbeterd en is hij nu een vaste kracht in ons Java chapter. 

Zwemmen
Eerstehulpverlening
Laurens
close
Laurens
Laurens Legal Officer

Laurens waakt over de juridische belangen van ISAAC. Hij focust zich op de juridische aspecten van IT, intellectueel eigendom en privacy. Dit in combinatie met zijn ervaring op het ondernemingsrecht en algemeen civiel recht maakt dat Laurens de belangen van ISAAC in het vizier heeft van de kleine lettertjes tot het groter geheel. Laurens stapt het liefst over beren op de weg heen en zoekt naar ‘business enabling’ oplossingen voor ISAAC en haar klanten.

BBQ
Contracting
Hardlopen
Audio / Video
Leon
close
Leon
Leon Senior Software Developer

Leon zet zich bij ISAAC voornamelijk in voor financiële oplossingen. Met behulp van zijn JAVA skills weet hij iedere back-end uitdaging in goede banen te leiden. Ook op gebied van Android bezit hij volledige expertise. Hij voelt zich helemaal thuis tussen de andere back-end specialisten.

Poker
Snooker
Darts
Gamen
Vrijdagmiddagborrel
Leonie
close
Leonie
Leonie Graphic & Marketing Designer

Deze bezige bij is werkelijk van alle markten thuis. Van web design tot realisatie en van pixelprakken in Photoshop tot vectorvormen in Illustrator. Leonie is een echte regelaar met een goed oog voor details. Daarnaast weet ze ook alles over e-mailmarketing en bovendien is ze een kei in ontwerpen!

PV CAASI
Snowboarden
Sushi
Yoga
Lilian
close
Lilian
Lilian Human Resource Manager

Als HR Manager is Lilian bezig met het optimaliseren van het ISAAC HR beleid. Dit betreft verschillende onderwerpen zoals Binden & Boeien, Werving & Selectie en Leiderschapsontwikkeling. De ISAAC cultuur mag natuurlijk nergens ontbreken. Lilian's belangrijkste taak is echter het beste uit de mensen te halen. Dit doet ze goed en haar deur staat altijd open.

Tennis
Skïen
Uiteten
Lucien
close
Lucien
Lucien Software Architect

In vervlogen tijden was Lucien een beoefend JAVA programmeur. Nu is hij uitgegroeid tot een echte kenner op gebied van prototyping en browsergedrag en is hij een ware front-end evangelist geworden. JavaScript, HTML en CSS staan in zijn geheugen gegrift. In zijn vrije tijd is Lucien ‘accessibility moraalridder’ en zorgt zo dat élke gebruiker toegang heeft tot de meest moderne platformen.

Poker
Bierbrouwer
Rikken
Vrijdagmiddagborrel
Ludo
close
Ludo
Ludo Project Manager

Ludo zorgt er met zijn energieke karakter voor dat projecten volledig naar wens en binnen budget worden opgeleverd. Met zijn positieve drive weet hij klanten en teamleden altijd maximaal te motiveren en te ontzorgen. Financiële klanten of retail, Ludo weet overal raad mee.

Mountainbike
Flipperkast
Borrelen
Hondentraining
Luud
close
Luud
Luud Software Developer

Luud is student Web Science aan de TU/e. Naast het bewijzen van een goede UI aan hand van psychologie programeert hij en is veel met algoritmes bezig. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij voor onze e-commerce klanten als front-end developer perfect past in het DOCK team. De wereld van front-end development en haar technieken zit voor hem vol uitdagingen!

Drummen
Koken
Muziek produceren
Keyboard
Maarten
close
Maarten
Maarten Senior Software Developer

Maarten is een authentieke programmeur en beheerst de meest uiteenlopende programmeertalen. Hij richt zijn talent op het door het ISAAC ontwikkelde Pangaea-platform en Single Sign-On (SSO) oplossingen. Maarten heeft een technisch oog voor detail, hij kan een complexe context heel elegant oplossen. Een echte problem solver, hij detecteerd issues al voor zij er daadwerkelijk zijn. 

Programmeren
Lezen
Maarten
close
Maarten
Maarten Software Developer

If I say Java, you say Script! Samen met het front-end team tilt Maarten de JavaScript en CSS skills binnen ISAAC naar een nieuw niveau. Met kennis van Vue.js, Nuxt.js in zijn spreekwoordelijke gereedschapskoffer, bouwt Maarten aan moderne webprojecten die uitblinken in snelheid en gebruiksgemak. Het allerliefste werkt Maarten met isomorfische applicaties, waarbij één codebase gebruikt kan worden voor zowel Server Side Renderingals een Single Page Application. It’s iso-morphing time!

Gitaar
Dadjokes
Darts
Heel luide muziek
Marc
close
Marc
Marc Software Developer

Marc is een echte PHP-backend developer die zich vooral bezighoudt met Magento. Zijn hart gaat sneller kloppen van complexe uitdagingen, zodat hij goed over de uitwerking moet nadenken. Het liefst houdt Marc zich dan ook bezig met web development en automatisering.

Fotografie
Marco
close
Marco
Marco Director Business Development

Marco ondersteunt en begeleidt organisaties op het gebied van e-Commerce, Artificial Intelligence (AI) en Augmented Reality (AR). Als Director Business Development & Ventures houdt hij zich onder meer bezig met concepting en de praktische inzetbaarheid van AI en AR oplossingen om zo de perfecte business cases voor personalisatie te creëren. Marco weet met zijn vernieuwende visie iedereen te inspireren.

Poker
Films
Rikken
Vrijdagmiddagborrel
Marijke
close
Marijke
Marijke Catering

Vol enthousiasme zorgt Marijke er iedere dag weer voor dat we bij ISAAC een lekkere, gevarieerde en gezonde lunch geserveerd krijgen.  

Reizen
WW2
Lezen
Formule 1
Mark
close
Mark
Mark Managing Director

Als dé inspirator van ISAAC zorgt Mark ervoor dat alle neuzen binnen ons bedrijf dezelfde kant op wijzen. Hij kijkt uiterst pragmatisch naar problemen en uitdagingen en bedenkt inspirerende concepten binnen een raamwerk van beperkingen en kansen. Doelstellingen zijn voor Mark belangrijk, zo niet heilig.

Koken
Duiken
Darts
Internet
Vrijdagmiddagborrel
Mark
close
Mark
Mark Graphic & Marketing Designer

Als grafisch vormgever houdt Mark zich bezig met de 'look and feel' van allerlei verschillende uitingen, online zowel als offline. Hij schrijft en schetst veel in zijn notitieboek om het vervolgens in Adobe digitaal te maken en te optimaliseren. Zo maakt Mark de mooiste creaties.  

Muziek mixen
Reizen
Films
Fitnessen
Mark
close
Mark
Mark Software Architect

Als Software Architect geeft Mark technisch leiding aan projecten voor onze financiële klanten. Vanuit zijn allround ervaring in onder andere Java en .NET weet Mark de wensen van de klant om te zetten naar krachtige applicatie-architecturen.

Basgitaar
Poker
ISAAC singers
Rikken
Gamen
Martijn
close
Martijn
Martijn Project Manager

Met Martijn als project manager verloopt alles op rolletjes. Aansturen, rapporteren en coördineren behoren tot zijn dagelijkse taken. Met zijn scrumtechnieken waakt hij over gemaakte afspraken en zorgt hij ervoor dat iedereen op scherp staat. Met zijn rijke e-Commerce kennis neemt hij klanten bij de hand en begeleidt ze naar de optimale online oplossing.

ISAAC singers
Muziek
Gitaar
Martijn
close
Martijn
Martijn Infrastructure Architect

Martijn is Infrastructure Architect en een echte Linux-expert. Zijn werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, inrichten en beheren van virtualisaties, hostingomgevingen en monitoring. Hij is daarbij groot voorstander van de open source technologieën en is specialist in het automatiseren van infrastructuren. Bovendien is hij gecertificeerd Puppet Professional.

Wintersport
PV CAASI
Reizen
Uit eten
Max
close
Max
Max Chief Financial Officer

Max is het financiële geweten van ISAAC. Als financieel directeur zorgt hij voor een stabiele organisatie, waardoor de medewerkers van ISAAC optimaal kunnen functioneren. Als mede-eigenaar van ISAAC staat hij dagelijks met beide benen op de grond en probeert continue onze klanten te helpen en de organisatie ISAAC te verbeteren.

Whiskey verzamelen
Vrijdagmiddagborrel
Uit eten
Max
close
Max
Max Business Consultant

Als Business Consultant zorgt Max ervoor dat ISAAC vanuit één eenvoudig overzicht beslissingen kan nemen. Na een deskundige analyse van de informatiebehoefte van ISAAC, vertaalt Max dit naar een technische oplossing op basis van Power BI en Python. Gegevens worden uit verschillende bronnen samengevoegd en overzichtelijk in het dashboard weergegeven.

Festivals
Reizen
Formule 1
Fitness
Melanie
close
Melanie
Melanie Software Developer

Melanie heeft net haar studie ICT & Software Engineering Cum Laude afgerond en is na het afstuderen bij ISAAC gebleven. Ze is nu een vaste kracht in ons Java team waar ze voor onze financiële klanten aan veilige oplossingen werkt. Volgens haar leraren met een typisch vrouweljke touch: altijd met een keurig nette afwerking.

Reizen
Koken
Films
Dansen
Melvin
close
Melvin
Melvin Software Developer

PHP enthousiasteling Melvin versterkt ons commerce team in het PHP Chapter. Hij heeft goede kennis van Magento, Drupal en Symfony en verdiept zich in zijn vrije tijd vooral in web development-technieken waar hij normaal niet zo veel mee werkt. Zo is hij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen die hij natuurlijk - waar het kan en nodig is - ook inzet voor zijn projecten bij ISAAC.

Festivals
Reizen
Series kijken
Merijn
close
Merijn
Merijn Lead Software Developer

Merijn zit als ervaren DevOps-er en back-end specialist bij ISAAC prima op zijn plek. Zijn specialiteit is het ontwikkelen en in de lucht houden van monolieten tot microservices in cloud-omgevingen voor onze financiële klanten. Java zou zo maar eens zijn moedertaal kunnen zijn.

3D printen
Wiskunde
Electronica
Michael
close
Michael
Michael Director Business Development

Na 10 jaar in de betaalindustrie werkzaam te zijn geweest, maakte Michael in het voorjaar van 2019 de overstap naar ISAAC. Tijdens zijn MBA Business & IT aan Nyenrode Business University onderzoek naar strategische opties voor Open Banking platforms. Michael heeft daardoor veel kennis verworven over deze enorme digitale trend en specifiek over platform- en ecosysteemontwikkeling, trends in de financiële industrie en de mogelijkheden van de veranderende regelgeving, zoals PSD2, en hoe bedrijven daarop in kunnen spelen.

Platforms
Reizen
Films
Uit eten
Michiel
close
Michiel
Michiel Trainee Software Development

Michiel is dit jaar de trotse winnaar van onze ISAAC Studiebeurs. Momenteel is Michiel bezig met zijn Masteropleiding Computer Science en Engineering aan de TU/e. Hij heeft al ruimschoots ervaring met de typische front-end talen HTML5, CSS en JavaScript, maar ook back-end talen zoals Java en Python zijn hem welbekend. Of hij uiteindelijk de kant van front-end óf back-end op zal gaan weet hij nog niet helemaal zeker, beide vind hij super interessant.

Lord of the rings
E-games
Paul
close
Paul
Paul Software Architect

Paul is als Software Architect van alle markten thuis. Op bevlogen wijze coördineert Paul de technische kant van onze Java-projecten en weet hij elke business case feilloos om te zetten in de juiste requirements en architectuur. Paul beheerst verschillende technieken en programmeertalen die hij gebruikt voor de ontwikkeling van server-side- en back-end oplossingen binnen de e-finance afdeling en houdt zich daarnaast ook bezig met het ontwerp van oplossingen op het AWS cloud platform. 

Tech trends
Lezen over Ruimtevaart
Hardlopen
Paulina
close
Paulina
Paulina Software Developer

Paulina is als front-end developer van alle markten thuis. HTML, CSS of Javascript. Ze maakt overal een mooie voorkant van. Ook weet ze haar weg in PHP te vinden. Ze werkt bij ISAAC voornamelijk aan Magento webshops in onze e-commerce tak.

Bioscoop
Reizen
Konijnen
Uiteten
Peter
close
Peter
Peter Senior Software Developer

Peter is wat je noemt een veelzijdige ontwikkelaar. Hij is meerdere programmeertalen machtig, draait zijn hand niet om voor een middleware vraagstuk en draait  zonder een moeite een webshop in elkaar. Door zijn Agile aanpak ook altijd binnen de vastgelegde scopes.

Muziek
Reizen
Formule 1
Gamen
Peter
close
Peter
Peter Senior Software Developer

Peter is een ervaren Zend Certified PHP Engineer die zich bij ISAAC verdiept in back-end oplossingen. Nu werkt hij met Magento, maar ook frameworks zoals Symfony en Zend hebben geen geheimen voor hem en ook zonder framework weet hij zich prima te redden.Tijdens zijn ontwikkelwerkzaamheden ligt zijn focus vooral op het schrijven van veilige software werkt hij altijd volgens het DRY principe (Don't repeat yourself).

Fotografie
Films
Uiteten
Gamen
Pieter
close
Pieter
Pieter Software Developer

Pieter is een enthousiaste PHP-ontwikkelaar. Bij ISAAC focust hij zich dan ook op de complexe uitdagingen op het gebied van e-commerce en dan met name met Magento2. 

Verbouwen
Longboarden
Muziek verzamelen
Snowboarden
Pim
close
Pim
Pim Software Developer

Met een passie voor mooie designs die hij graag met pixelprecisie implenteert, zit Pim bij ISAAC als front-end developer helemaal op zijn plek. Met zijn brede kennis op gebied van frameworks, Content Management Systemen en meerdere scripttalen zorgt ervoor dat hij voor onze e-commerceklanten de beste platformen ontwikkelt. Bovendien is hij ook nog eens Magento certified!

Honkbal
Motor- en autosport
DTP Projecten
Designen
Ralph
close
Ralph
Ralph Senior Software Developer

Ralph maakt deel uit van het ISAAC front-end team, waar hij voornamelijk aan projecten voor onze financiële klanten werkt. Zij het in Javascript, HTML, of CSS, Ralph maakt van ieder vraagstuk een mooie en veilige oplossing, liefst perfect uitbreid- en herbruikbaar. Waar mogelijk grijpt hij ook graag de kans om iets in Node.js te ontwikkelen. 

Reizen
Films
Series kijken
Gamen
Remon
close
Remon
Remon Software Architect

Remon is een Software Architect in hart en nieren. Hij geeft leiding aan Java-projecten en houdt in zijn projecten steevast het doel van de klant voor ogen. “Het is de kunst de juiste vragen te stellen, zodat behoeften en ideeën duidelijk worden”. Remon kan genieten van ingenieuze oplossingen, het liefst oplossingen die het zo simpel mogelijk houden.

Natuur
Climbing
Klussen
Skíen
Ric
close
Ric
Ric Project Manager

Met zijn enthousiasme weet Ric zijn team optimaal te motiveren om voor de klant de gewenste oplossing te ontwikkelen. Door zijn business achtergrond en affiniteit met IT slaat hij makkelijk de brug tussen beide. Door zijn prettige en open omgang creëert hij goede relaties op alle niveaus. Deze goede relaties gebruikt hij om partijen bij elkaar te krijgen en te binden.

Koken
Hockey
Klussen
Ricardo
close
Ricardo
Ricardo Trainee Software Development

Fontys-student Ricardo is helemaal into security. Als stagiair bij ISAAC ontwikkelt hij een security-dashboard waarbij de data van alle verschillende securitytools bij elkaar komen. Kortom: veiligheid is alles.

Reizen
Fotografie
Snowboarden
Formule 1
Rob
close
Rob
Rob Lead Software Developer

Rob is een lead software developer eerste klas. Zijn rijke ervaring maakt hem heer en meester als het gaat om JAVA Enterprise vraagstukken. Hij is zeer ambitieus en maakt ~zich graag de nieuwste technieken eigen. Zo heeft hij onlangs nog pittige certificeringen van Oracle en Red Hat toegevoegd aan zijn portfolio. Ook Phyton, C# en PHP passen helemaal in zijn straatje en voert hij de leiding als er release worden uitgevoerd.

CodeRanch
Poker
Rikken
Rob
close
Rob
Rob Software Developer

Rob ontwikkelt dagelijks innovatieve JAVA applicaties voor onze klanten uit de financiële sector. Ondertussen bevestigt hij zijn kennis door het behalen van verschillende Oracle certificeringen, die hem maar wat makkelijk afgaan.

Muziek
Lezen
Rikken
Robin
close
Robin
Robin Project Manager

Robin is een échte all-rounder. Vanuit zijn ervaring op het gebied van marketing én front-endontwikkeling, kan Robin perfect met klanten meedenken en zorgt hij ervoor dat iedereen op scherp staat. 

Koken
Motor
Klussen
Sporten
Ronald
close
Ronald
Ronald Senior Software Developer

Ronald is steengoed in het ontwikkelen van front-end oplossingen. Wanneer het aankomt op user experience weet hij alle ins en outs. Geen front-end trend gaat aan zijn neus voorbij. Ook staat hij dicht aan de zijlijn als er een nieuwe ISAAC oplossing in productie gaat. Maar voor het zover is controleert hij de oplossing van hoofd tot aan de voeten en is hij bedacht op alle mogelijke bugs.

Voetbal
Rikken
Series kijken
Darts
Gamen
Vrijdagmiddagborrel
Rudy
close
Rudy
Rudy Senior Sales Consultant

Met een berg enthousiasme zet Rudy zich elke dag weer voor de volle 100% in om nieuwe en bestaande klanten te helpen bij hun (online) business uitdagingen. Met decennia lange ervaring weet hij als geen ander tegen welke complexe uitdagingen de hedendaagse IT aanloopt. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van e-Business en integratie. Ook weet Rudy de klant perfect te adviseren als het gaat om Virtual- of Augmented reality.

Boksen
Motorrijden
Uiteten
Gezin
Ruud
close
Ruud
Ruud Lead Software Developer

Als lead software developer zorgt Ruud ervoor dat de door ISAAC ontwikkelde weboplossingen logisch in elkaar steken en naar behoren werken. Bij Ruud staat gebruiksgemak dus hoog in het vaandel. Als front-end goeroe zijn HTML5, JS en CSS hem welbekend en onder meer Sass, Gulp, NPM, Angular en Bootstrap vormen hierbij zijn tools. Hij heeft oog voor UX-design en maakt ook graag nieuwe developers wegwijs binnen de front-end wereld.

Fotografie
hardlopen
Sebastiaan
close
Sebastiaan
Sebastiaan Project Manager

Met veel enthousiasme leidt Sebastiaan als Project Manager projecten bij ISAAC in de juiste banen. Door zijn brede interesse in de combinatie van business en IT, weet hij digitalisering effectief in te zetten en veranderingen realiteit te maken. Met zijn ruime ervaring in de financiële wereld voelt Sebastiaan zich dan ook helemaal thuis in het Finance team van ISAAC. Sebastiaan schroomt niet voor een goede inhoudelijke discussie, waarmee hij zo nu en dan zijn team weer flink scherp zet. Altijd vanuit het positieve, want met zijn 'Getting things done'-mentaliteit werkt Sebastiaan toe naar maximaal resultaat. 

(Trail)running
't Gezin
Getting things done!
Science Fiction
Sjoerd
close
Sjoerd
Sjoerd Software Developer

Sjoerd is een bedreven JAVA developer. Met vele jaren ervaring bij ISAAC en een rijke set aan Sun en Oracle certificeringen is back-end implementatie en architecting gesneden koek voor hem. Hij is gespecialiseerd in applicatiebeveiliging en zorgt ervoor dat iedere oplossing zijn gevreesde security scans overleeft.

Lezen
Gitaar
Wandelen
Fietsen
Sjors
close
Sjors
Sjors Software Developer

Met zijn voorliefde voor back-end programmeren zit Sjors in het Java chapter op de juiste plek. Daar bouwt hij aan veilige oplossingen voor onze e-finance klanten. Persoonlijke doorontwikkeling staat bij hem hoog in het vaandel en hij hoopt snel zijn volgende certificaat in zijn zak te steken.

Motorrijden
Pubquizzen
Rikken
Formule 1
Gamen
Vrijdagmiddagborrel
Sjors
close
Sjors
Sjors Software Developer

Sjors heeft een rijke ervaring met alles wat met front-end te maken heeft; HTML(5), CSS, Bootstrap, Jquery, AngularJS en natuurlijk Javascript kennen weinig geheimen voor hem. Stiekum kan hij ook goed vooruit in de verschillende Adobe pakketten, zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. Met zijn jarenlange en brede ervaring is hij een sterke aanwinst in ons front-end team.

Festivals
Apple
Reizen
Stef
close
Stef
Stef Trainee Software Development

Stef is een derdejaars student ICT & Software Engineering aan Fontys Hogescholen. Tijdens zijn stage bij ISAAC gaat Stef aan de slag in het Java-chapter. Met allerlei gave technologieën zoals Quarkus, Microservices en IaC zet Stef zijn tanden in een vraagstuk over een Micropayment SaaS oplossing.

Borrelen
Films en series kijken
Sporten
Feestjes
Toon
close
Toon
Toon DevOps Engineer

Toon is de spil tussen de klant, de service desk en ons PHP team. Met zijn specifieke PHP kennis worden onze Magento applicaties door hem altijd perfect onderhouden. Hij speurt daarbij proactief naar eventuele storingen zodat ieder Magento platform draait als een klok. Bovendien is hij ook thuis in de wereld van infrastructuur en ondersteunt hij ook daarmee het Magento-team en de service desk!

ISAAC singers
Gitaar
Valentijn
close
Valentijn
Valentijn Security Architect

Met Valentijn maakt geen enkele hacker nog kans. Onze security- alsook software architect heeft de totale verantwoordelijkheid wat betreft security management, denk hierbij aan development lifecycles, security architectuur en het continu updaten ten behoeve van veilige omgevingen. Ook zorgt hij dat de juiste kennis en kunde aanwezig is en overgedragen wordt binnen ISAAC. De OWASP security richtlijnen en de PCI-DSS standaarden hebben geen geheimen voor hem.

Tuinieren
E-bikes
Fietsen
Geocaching
Victor
close
Victor
Victor Software Developer

Werkzaam in het Java Chapter zet Victor graag complexe vraagstukken om in intelligente systemen. Hij werkt vooral voor financiële klanten in de back-end omgeving. Zijn taken omvatten het optimaliseren van integratie van verschillende systemen met behulp van de JBoss server en het ontwikkelen van algoritmen die gegevens veranderen in nuttige en winstgevende informatie. Victor heeft ook ervaring met front-end technologieën (JQuery, CSS, HTML, JavaScript, ReactJS), maar is vooral geënthousiasmeerd van het back-end gebied. 

Basgitaar
Speciaal bier
Wandelingen in bossen en parken
Gamen
Wei
close
Wei
Wei Software Developer

Wei is na zijn succesvolle stage bij ISAAC aan de slag gegaan als software developer. Deze expert is als een spin in het web in ons Java team waar hij werkt aan goede oplossingen voor onze financiële klanten.

Koken
Series kijken
Fitnessen
Wessel
close
Wessel
Wessel Trainee Software Development

Deze enthousiaste en leergierige stagiair is Wessel. Momenteel studeert hij Software Development aan Fontys Hogescholen. Hij is met zijn kennis van C#, Java, PHP, Javascript en verschillende Adobe designprogramma’s van alle markten thuis. Tijdens zijn tijd bij ISAAC ontwikkelt Wessel een meeting room display waarin de beschikbaarheid van de verschillende vergaderruimtes altijd up-to-date te zien is.

Adobe Photoshop
Programmeren
Sportschool
Gamen
Vrienden
Wieke
close
Wieke
Wieke PR & Communications Officer

Wieke zorgt ervoor dat alle PR en communicatie van ISAAC op en top in orde is. Interessante, wervende en sprankelende teksten voor alle media van ISAAC zijn bij Wieke in goede handen. Content is immers king!

Roeien
Koken
Bordspelen
Wouter
close
Wouter
Wouter Software Architect

Ooit gestart als PHP developer, met daarnaast wat app development, kwam Wouter er al gauw achter dat mobile echt zijn domein is. Als Mobile Architect bij ISAAC weet Wouter klanten en collega's effectief te adviseren en te helpen met de ontwikkeling van apps, in welke vorm dan ook: iOS met Swift en Objc, Android met Java en Kotlin of hybride- en cross platformoplossingen zoals Cordova, Ionic en Xamarin. 

Bordspellen
Scouting
Xander
close
Xander
Xander Senior Software Developer

Back-end development voor meerdere websites tegelijkertijd met EJB3 en/of J2EE; als Sun Certified Java developer is dit appeltje eitje voor Xander. Ook heeft hij de technische leiding over onze internationale dotCMS projecten en is hij leider van het ISAAC dotCMS expertise team. Hij weet iedere hoogstaande workshop om te toveren tot een leuke pizzasessie.

Basgitaar
Pretparken
Bordspellen
Gamen
Fietsen
Yasin
close
Yasin
Yasin Software Developer

Yasin is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Met name content management systemen krijgen zijn volledige aandacht. DotCMS is hierbij zijn favoriet en hij past zijn kunde met enthousiasme toe op projecten bij ISAAC. Met zijn gedegen JAVA kennis sluit hij het CMS naadloos aan op ieder gewenst back-end systemen.

Tech trends
Studeren
Fietsen