Over ISAAC

We turn .complexity into profitability

over-ons-ISAAC.jpg

Onze aanpak

Als een digitale transformatie een complexe uitdaging is, dan zien wij volop kansen. Wij helpen bedrijven met digitale strategie, design, development en integratie, voor meer online succes. 

Bij ISAAC beschikken we over drie eigenschappen om bedrijven goed te kunnen helpen. Strategische diepgang zie je aan de manier waarop we met digitale vraagstukken omgaan. We vragen door om vraagstukken en doelen écht inzichtelijk te maken. En we beschikken niet alleen over veel technische kennis. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we ook veel kennis van digital commerce, integratie en financial services. Daadkracht vertaalt zich in onze ‘getting things done’-mentaliteit. We zijn gefocust op leveren. En wat we opleveren, werkt. Meteen. Tot slot leveren onze 130 specialisten in Eindhoven, uitsluitend op maat. Wie bij ISAAC vraagt om de kennis van één expert, krijgt er de kennis, ervaring en creativiteit van 129 collega’s bij. We knippen onze kennis namelijk niet op door te detacheren. We verrijken onze kennis en ervaring door dat te bundelen op één kantoor.

Fullservice Digital Agency

Onze visie, manier van denken en werken, vertaalt zich al jaren in klinkende resultaten in het hart van de digitale kanalen van onze klanten. We combineren technische expertise, ervaring en de eigenschappen van ons team. Dat maakt ons als Digital Agency een strategisch digitaal partner. Zo kunnen we software development versnellen, risico’s eruit halen en weten we ook de meest complexe vraagstukken succesvol te transformeren. We love .complexity!

kloppend hart.gif
  • We get things done
  • We continuously improve
  • We create real value
  • We help each other
  • We invest in personal growth
Vacatures

ISAAC in de maatschappij