Webinar

3 Front-end tips voor conversieoptimalisatie

73% van de gebruikers geeft aan trage sites tegen te komen. Elke seconde extra wachten betekent ~7% minder conversie. Met €10.000 omzet per dag, kost die ene seconde €250.000 per jaar. Dit zijn cijfers waar de front-end van jouw commerceplatform veel invloed op heeft. ISAACus Lucien Immink neemt je in 45 minuten mee langs drie belangrijke items van front-end en conversieoptimalisatie: snelheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid.

Als Software Architect Front-end is Lucien een echte kenner op gebied van prototyping en browsergedrag en is door de jaren heen ook onze front-end evangelist geworden. In deze webinar geeft hij je meer inzicht in het eco-systeem van web development en laat zien hoe snelheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid met elkaar samenhangen. 

Webinar

Na de webinar weet je:

  • Hoe je om moet gaan met snelheid, toegankelijkheid en zichtbaarheid om conversie te verbeteren
  • Waarom het belangrijk is om juist met die drie zaken aan de slag te gaan
  • Wat best practices zijn op deze gebieden

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor iedereen die werkt aan conversieoptimalisatie of er meer over wil weten. Of dat nou conversieoptimalisatie van een webshop, website of aanvraagstraat is, de tips zijn in verschillende branches bruikbaar.

Over Lucien Immink - Software Architect

Lucien is een echte kenner op gebied van prototyping en browsergedrag en is door de jaren heen ook onze front-end evangelist geworden. JavaScript, HTML en CSS staan in zijn geheugen gegrift. Lucien probeert ook altijd het grotere plaatje te vinden, terwijl hij werkt aan details die front-end development maken tot wat het is: de beste baan ter wereld. Lucien heeft sterk het gevoel dat het internet inclusief moet zijn, toegankelijkheid is een must. Als ‘Accessibililty moraalridder’ zorgt hij er dan ook voor dat elke gebruiker toegang heeft tot de meest moderne platformen.