Webinar

Great Developer Experience: de motor achter de groei van jouw platform en bedrijf

Developer Experience (DX) gaat over de beleving van developers die de digitale services op jouw digitale platform gebruiken. De mensen die technische producten op jouw platform gebruiken, waaronder APIs, SDKs en plug-ins. Zij zijn ‘early adopters’ en het is belangrijk om, met de inzet van de juiste middelen en principes, de harten van developers te winnen. Waarom is aandacht voor DX überhaupt belangrijk, in een wereld die gelukkig steeds meer gericht is op de belangen van de eindklant en alleen de eindklant? Gedurende 45 minuten vertelt CTO Friso Geerlings je er alles over.

Webinar

Wat je in deze webinar te weten komt:

  • Hoe je mensen overtuigt (technisch en niet-technisch) om met je platform aan de slag te gaan
  • Hoe je zorgt voor meer omzet en groter bereik van je platform
  • Hoe je zorgt voor meer tevreden developers, zowel binnen als buiten je organisatie
  • Welke platformen voorbeelden van best practices zijn

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met Program Management, IT, Product Marketing of Product Owner is van digital services.

Over Friso Geerlings - Chief Technology Officer

Met een brede technische achtergrond richt Friso het vizier op effectieve, veelal open source, internettechnologie om de meest complexe vraagstukken voor klanten te voorzien van een effectieve digitale strategie en oplossing. De hoofdfocus van Friso ligt daarbij op customer experience, webtechnologie, APIs, data-driven decisions, transacties, highperformance systemen en integratie. De brug tussen developers, gebruikers en systemen bouwen staat voor hem al jaren centraal.