Webinar

How to unlock the value of digital platforms?

De platformrevolutie – de krachtigste ontwikkeling van het digitale tijdperk – biedt bedrijven veel kans om waardevolle businessmodellen te creëren. Alleen dringen nieuwe realiteiten zich ook op: de beweeglijkheid van de digitale klant, de urgentie voor andere en nieuwe salesstrategieën en de strijd om het hart van je gebruikers.

In 45 minuten neemt ISAACus Michael van Leeuwen, expert op het gebied van platformization en Open Banking, je mee langs platformtrends en -ontwikkelingen, geeft tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan en wat best practices zijn. Hij laat zien hoe push-to-market modellen transformeren naar platform businessmodellen, wat het betekent om als platform in een ecosysteem te opereren én waarom Developer Experience belangrijk is. Tot slot deelt hij zijn visie over hoe traditionele banken hun sterke positie kunnen gebruiken in de platformontwikkeling, en juist in deze uitzonderlijke crisissituatie met COVID-19.

Webinar

Na deze webinar weet je: 

  • Hoe je als bedrijf openheid van een platform slim benut als grootste (new) business opportunity
  • Hoe je jouw bedrijf operationeel voorbereidt om een platform te worden óf met partners te vormen
  • Wat de rol van Developer Experience en technologie zijn en hoe je daar goed mee omgaat

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor iedereen die voor de uitdaging staat een platform op te zetten. En voor iedereen die van plan is met externen of partnerbedrijven een platform te vormen. 

Over Michael van Leeuwen - Director Business Development

Na 10 jaar in de betaalindustrie bij equens Worldline werkzaam te zijn geweest, maakte Michael in het voorjaar van 2019 de overstap naar ISAAC. Voorafgaand deed hij in het kader van de MBA Business & IT aan Nyenrode Business University onderzoek naar strategische opties voor Open Banking platforms. Michael weet daardoor veel over deze enorme digitale trend en specifiek over platform- en ecosysteemontwikkeling, trends in de financiële industrie en de mogelijkheden van de veranderende regelgeving, zoals PSD2, en hoe bedrijven daarop in kunnen spelen.