Webinar

Magento 1 end-of-life: wat nu?

Op 1 juli Magento 1 end-of-life, hoe nu verder? Magento is een veelgebruikt e-commerceplatform in Nederland en stopt met de support op Magento1. Dit betekent dat veel platforms en bedrijven genoodzaakt zijn om te migreren, maar wat als je nog niet zo ver bent? In 45 minuten gaan ISAACi Bavo Janss (Software Architect) en Bart Delvaux (Lead Software Developer en Magento expert) hier dieper op in.

Webinar

Na deze webinar weet je:

  • Wat Magento end-of-life voor jouw shop betekent
  • Welke risico’s er zijn als je hier geen rekening mee houdt
  • Welke alternatieven er zijn totdat een nieuw platform live gaat
  • Wat er belangrijk is in het proces van re-platforming

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor iedereen die een Magento 1 platform heeft of ermee werkt en wil weten wat de opties zijn voor een nieuw platform. En wat je kunt doen tot er een nieuw platform live gaat. 

Over Bavo Janss & Bart Delvaux

Bavo geeft leiding aan PHP-projecten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij in diverse rollen een breed portfolio opgebouwd. Bavo hielp veel bedrijven verder in het oplossen van complexe automatiseringsvraagstukken. 

‘Quality above quantity!' Dat is het motto van Bart. Eens begonnen als developer van Magento e-Commerce oplossingen heeft hij deze passie nooit meer losgelaten. Nu vele jaren later is hij bij ISAAC uitgegroeid Lead Developer en werkt hij momenteel mee aan vele Magento integraties. Bart heeft zelfs twee Magento Development boeken geschreven.