Webinar

SSO Solutions - Guide to getting the right one

De SSO-oplossingen op de markt bieden niet langer 'slechts' één login voor meerdere diensten. In plaats daarvan bieden ze volwaardige OAuth-compatibele servers met veel extra functies, zoals gebruikersbeheer en federatie. De voordelen voor beveiliging, productiviteits- en identiteitsbeheer en toegang maken SSO dan ook een belangrijk aspect van elk platform of bedrijfsinfrastructuur.

ISAACi Mark van der Linden en Daan Beulen nemen je mee langs een selectie van moderne Single sign-on oplossingen, zoals Red Hat SSO (bekend als Keycloack), PingID, Auth0 en Amazon Cognito. Zij lichten de voor- en nadelen van de verschillende producten toe aan de hand van verschillende type authenticatievraagstukken die bij bedrijven kunnen spelen. En geven ze advies over hoe je het beste te werk kunt gaan bij het kiezen van een geschikte SSO-oplossing.

Webinar

Na de webinar weet je:

  • Op welke manier SSO meerwaarde biedt, naast single login
  • Wat SSO marktleiders zijn en waar die in excelleren
  • Hoe je de SSO-oplossing kunt aanpassen aan de behoefte van jouw bedrijf
  • Waar je het beste op kunt letten bij de selectie van een SSO-oplossing

Deze webinar is Engelstalig.

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor iedereen die werkt in een enterprisce IT-omgeving,  bijvoorbeeld als CIO, CTO, Infrastructure Manager, IT Manager of Technical Administrator.

Over Mark van der Linden & Daan Beulen

Als Software Architect ontwerpt en ontwikkelt Mark applicaties en oplossingen voor verschillende internationale klanten van ISAAC. Mark heeft veel ervaring opgedaan in de complexe wereld van online payments en Single Sign-On. Dankzij zijn allround ervaring weet Mark als geen ander hoe hij klantwensen vertaalt in krachtige architecturen. 

Daan heeft als Senior Software Developer al veel ervaring opgedaan met implementaties van Single Sign-On. Samen met Mark adviseert hij klanten en implementeert SSO-oplossingen.