Werken bij ISAAC

Word jij onze nieuwe ISAACus?

ISAAC is een IT-bedrijf in Eindhoven met 120+ slimme Javanen, PHP'ers, Front-enders en Mobile Developers, 3D Artists, VR en AR Developers en Machine Learning Engineers. Techniek, uitdagend werk en professionaliteit staan voorop, maar niet zonder onze ISAACi: een gezellige groep mensen die samen technologie zo succesvol mogelijk willen inzetten. We love .complexity! Jij snapt vast ook dat leuk werk uit meer bestaat dan wat je op je cv durft te zetten. En dat kwaliteit niet alleen voortkomt uit kennis en ervaring, maar ook uit samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Buiten de muren van ons kantoor bleef dat trouwens niet onopgemerkt. In 2018 werden we uitgeroepen tot het #1 Fullservice Digital AgencyBekijk hieronder eens onze vacatures en de informatie over studietijd, Guilds en de ervaringen van andere ISAACi. 

Werken bij ISAAC - dit zijn jouw aanstaande collega's

Do you love .complexity?

Wil jij samen met ons de wereld laten zien wat we kunnen bereiken? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
Werken bij ISAAC - dit zijn jouw aanstaande collega's

De mogelijkheden bij ISAAC

Dit is wat ISAACi hier dagelijks doen

PHP Development

“Als programmeren je ambacht is, zit je bij ISAAC echt op je plek!" Giel is PHP Developer bij ISAAC. Benieuwd naar zijn ervaring?

Techniekinnovatie in Guilds

Bij ISAAC komt het innovatiesucces vooral door de medewerkers. Daar investeren we dus in. Benieuwd hoe we dat bij ISAAC aanpakken?

Java Development

"Nu werk ik als aan een loyaliteitsprogramma voor creditcards. Een uitdagend project." Benieuwd naar het verhaal van Melanie?

Software Architect bij ISAAC

"In een team van specialisten, ben ik de generalist. Ik kan ze 100% vertrouwen en me richten op de echt complexe zaken." Ontdek waarom Remon blij is met zijn baan.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over werken bij ISAAC? Denise staat je graag te woord!

Bel of Whatsapp haar op 06-18 74 52 86 of duw op de blauwe knop en stuur een e-mail naar Denise.

Stuur Denise een e-mail

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.