ISAAC wordt iO

Verwelkomen wij jou binnenkort op Campus Eindhoven?

ISAAC transformeert tot iO. Dat betekent dat je onze vacatures tegenwoordig op de website van iO vindt. Samen met 25 andere bedrijven in Nederland, België en Zweden worden we iO. Een logische volgende stap in onze missie om dé end-to-end partner voor bedrijven te worden.

Dezelfde baan, op dezelfde locatie met net zo uitdagende projecten in een high-end technische omgeving. En met 1500 collega's op het gebied van technology, marketing, strategie, content & creatie zal het je nooit ontbreken aan sparringspartners. Of dat nou één van de 200 collega's op Campus Eindhoven is of dat je samenwerkt met collega's van een andere campus. Ontdek jouw infinite opportunities bij iO. 

Bekijk onze vacatures bij iO

 

iO-logo black-square_1.jpg

Vanzelfsprekend op Campus Eindhoven

Persoonlijke ontwikkeling

Met jouw 10% studietijd behaal je de benodigde certificaten en bezoek je – software gerelateerde – events en congressen.

Kennisdeling

Met collega’s sparren over klantprojecten en innovaties tijdens de maandelijkse Chapter meeting. En – als je dat wilt – kun je aansluiten bij een Guild van jouw interesse, waarin je met collega’s nieuwe technieken onderzoekt of proof-of-concepts ontwikkelt.

Uitdagend werk

Bij ons werk je niet aan één product, maar in projecten aan klantspecifieke oplossingen. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk!

Werken in Eindhoven

De teams op Campus Eindhoven werken voor bedrijven in binnen- en buitenland, maar bij ons word je niet gedetacheerd. Je werkt in projectteams die op ons kantoor in Eindhoven werken. Of remote, nu in deze tijd.

Hybride werken

Kinderen naar school brengen of gewoon iets later beginnen? Of afwisselen tussen thuiswerken en op kantoor? We denken graag met je mee over de ideale inrichting van jouw werkweek.

Samen excelleren

De beste oplossingen afleveren, doen we samen. Binnen iO zijn er altijd collega’s die klaar staan om te sparren over technische uitdagingen of je helpen om de volgende stap te maken in jouw technische ontwikkeling.

Hechte club mensen

Naast .complexe uitdagingen oplossen, wordt er naast het werk ook veel georganiseerd. In deze tijd uiteraard digitaal. Bijvoorbeeld vrijmibo's, sportactiviteiten, spellen en meer!

Gezondheid

Geen kleffe boterhammen mee naar het werk, want op Campus Eindhoven schuif je dagelijks aan voor een gezonde lunch verzorgd door onze in-house catering. Tussendoor is er onbeperkt vers fruit beschikbaar en wordt jouw basis zorgverzekering betaald. 

Partyteam

Ons Partyteam organiseert ons jaarlijkse uitje, zorgt voor jouw verjaardagscadeautje en een attentie bij jubilea, geboorte en verhuizing.

denise.png
Vragen over werken bij ISAAC?

Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Of ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? ISAACus Denise beantwoordt graag al jouw vragen. Bel of Whatsapp haar op 06 - 18 74 52 86 of vul het contactformulier in. 

Neem contact op