De studentenhoek

Studenten bij ISAAC

Wij zijn een IT-bedrijf met jonge, hoogopgeleide, relaxte en betrouwbare medewerkers en bovendien een topspeler op het gebied van integratievraagstukken in e-commerce en e-finance. Met 100 procent focus op techniek, gevarieerde werkzaamheden én fun, is ISAAC een dynamische technische club: We love .complexity! Jij snapt vast ook dat leuk werk uit meer bestaat dan wat je op je cv durft te zetten én dat kwaliteit niet alleen voortkomt uit kennis en ervaring, maar vanuit samen werken aan een gemeenschappelijk doel.

Uitdagende stages
Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Bij ISAAC zijn er daarom volop mogelijkheden om daarmee aan te slag te gaan, bijvoorbeeld tijdens een uitdagende (afstudeer)stage. Je kunt bij ons bovendien rekenen op bekwame begeleiding én een enorme portie nieuwe kennis. En als je start, dagen we je om écht uit om het verschil te maken. Bijvoorbeeld op het gebied van e-commerce, Internet of Things, Security, appontwikkeling of Artificial Intelligence.

ISAAC Edsger studiebeurs
Ambities zijn er om na te jagen en wat ons betreft zonder barrières en beperkingen. Daarom stellen we jaarlijks aan een paar ambitieuze, gemotiveerde TU/e-masterstudenten de ISAAC Edsger studiebeurs ter beschikking. Deze beurs biedt jou twee jaar lang een toelage van €5.000,- per jaar, een vaste bijbaan tijdens de master, een afstudeerstage én één jaar baangarantie bij ISAAC nadat je bent afgestudeerd.

Do you love .complexity? Mooi! Kijk dan gerust eens rond en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Waarom ISAAC?

Flexibele werktijden
Complexe problemen oplossen
De nieuwste technieken
Development op topniveau
Gratis bier op vrijdagmiddag
Onbeperkt fruit
Huisband
10% werktijd voor studie
Supervisie door ervaren professionals
Uitdagend werk
> 80 Gezellige collega's
Gratis gezonde lunch