Startersfunctie

Do you love .complexity?

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie met development op topniveau? Automatiseer jij alles wat los en vast zit, leer jij computers graag nieuwe dingen of had het je beter geleken als Nederlands was vervangen door programmeertaal? Ontdek dan vandaag nog wat ISAAC jou te bieden heeft en wie weet gaan wij binnenkort samen de uitdaging aan om de wereld nog rijker, diverser, duurzamer én vooral makkelijker te maken. 

Complexiteit zit in ons DNA
Software Architect Jelle Raaijmakers over zijn baan bij ISAAC: “We maken het niet moeilijker dan dat het is, maar we zijn wel gek op ingewikkelde problemen. Dat biedt uitdaging. Programmeren is een creatief beroep en het plezier zit hem dan vooral in de kwesties waarover je moet nadenken en vervolgens vooruitgang ziet. Daarop is onze werkomgeving ook afgestemd. Want als je hetzelfde probleem voor de derde keer moet oplossen, is dat twee keer te veel.”

Persoonlijke ontwikkeling
Een baan bij ISAAC betekent bovendien aan de slag gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. We maken daarvoor tien procent werktijd en uiteraard ook budget vrij, waardoor je als startende Software Developer bijvoorbeeld een OCA- of OCP-certificering kunt behalen. Tevens word je begeleid door een ervaren ontwikkelaar die jou bijvoorbeeld ondersteunt met code reviews en pair programming, maar je ook veel basics bijbrengt over softwareontwikkeling bij ISAAC. Daarnaast hebben we diverse Guilds die regelmatig pizzasessies organiseren waarin kennisdeling, nieuwe technieken, ontwikkelingen en innovaties centraal staan.

Heb je de smaak te pakken? Geweldig! Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Lilian via 040-7470691. Zij staat je graag te woord.

Solliciteren

Academy

Waarom ISAAC?

Flexibele werktijden
Complexe problemen oplossen
De nieuwste technieken
Development op topniveau
Gratis bier op vrijdagmiddag
Onbeperkt fruit
Huisband
10% werktijd voor studie
Supervisie door ervaren professionals
Uitdagend werk
> 80 Gezellige collega's
Gratis gezonde lunch