Stages

Uitdagende stageprojecten

Jaarlijks lopen er circa tien hbo- en wo-studenten stage bij ISAAC, waarvan er ongeveer zes een afstudeerstage doen. Zij werken mee binnen een team en voeren een onderzoek uit voor hun afstudeeropdracht; al dan niet zelf geïnitieerd of gekozen uit onze afstudeeropdrachten. En het is geen vanzelfsprekendheid, maar in de praktijk blijkt dat oud-stagiairs regelmatig na hun studie instromen in een startersfunctie bij ISAAC.

Als stagiair(e) bij ISAAC word je meegenomen in alle werkzaamheden van een team en krijg je vanaf de eerste dag veel verantwoordelijkheid. Bovendien vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling van groot belang, dus je kunt rekenen op bekwame begeleiding én een enorme portie nieuwe kennis om jezelf optimaal te ontwikkelen. Een stage bij ISAAC is trouwens ook een ideale mogelijkheid om veel mensen te leren kennen, je netwerk op te bouwen en kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven. Ben jij benieuwd naar ervaringen van andere studenten? Je leest ze hier

Met welke opdracht ga jij aan de slag?
Hieronder vind je informatie over openstaande stagevacatures. Hebben we niet direct een match met één van de openstaande opdrachten, maar heb jij wel een gaaf idee? Kijk dan eens bij ‘eigen project’.