ISAAC Studiebeurs

Geen studieschuld, wel praktijkervaring

Studeren zonder zorgen over studieschuld en tegelijk ook praktijkervaring opdoen? Talentvolle masterstudenten van de TU/e steunen we daarbij met de ISAAC Studiebeurs. Wat je krijgt? Een studietoelage van €10.000,- netto, plus een vliegende start van jouw carrière!

Optimale ondersteuning voor IT-talenten
Michiel is één van de studenten die de ISAAC studiebeurs ontvangt: "Mijn masterprogramma bestaat uit veel theoretische vakken. De praktijkervaring die ik door de studiebeurs bij ISAAC kan opdoen, zorgt absoluut voor de vliegende start van mijn carrière!" Ben jij benieuwd op welke manier de studiebeurs voor Michiel meerwaarde oplevert? Lees dan meer over zijn ervaringen

Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om ambities na te jagen, zonder barrières en beperkingen. Daarom stellen we jaarlijks aan een paar ambitieuze, gemotiveerde TU/e-masterstudenten de ISAAC Studiebeurs ter beschikking. En een leuk feitje: ISAAC werd in 1999 op de TU/e opgericht. Ga jij de uitdaging met ons aan? Check hieronder of onze profielen matchen.

Wat de ISAAC Studiebeurs jou biedt:

  • €10.000,- studietoelage, netto, verdeeld over twee jaar
  • Vaste bijbaan tijdens jouw master
  • Afstudeerstage bij ISAAC
  • Eén jaar baangarantie bij ISAAC, uiteraard nadat je bent afgestudeerd

Hoe je in aanmerking komt:

  • Je bent (aankomend) TU/e-masterstudent: Business Information Systems, Computer Science and Engineering of Data Science Engineering
  • Je hebt jouw bachelor afgerond met gemiddeld minimaal een 8 voor IT-gerelateerde vakken
  • Je bent ambitieus
  • Je bent gemotiveerd 

Ben je geïnteresseerd en pas jij in het profiel? Druk dan nu op de blauwe knop hieronder en vertel ons waarom jij de ISAAC Studiebeurs wil ontvangen.

Vragen over de studiebeurs? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord!

Solliciteren

Studiebeurs

Waarom ISAAC?

Flexibele werktijden
Complexe problemen oplossen
De nieuwste technieken
Development op topniveau
Gratis bier op vrijdagmiddag
Onbeperkt fruit
Huisband
10% werktijd voor studie
Supervisie door ervaren professionals
Uitdagend werk
> 80 Gezellige collega's
Gratis gezonde lunch