Whitepapers

Breid je kennis uit met onze ervaring in digital en technologie

Je kennis naar een hoger niveau tillen, oriënteren op digitale mogelijkheden voor jouw bedrijf of gewoon inspiratie op doen? Onze specialisten delen graag hun kennis over hypes en trends op het gebied van digital en technologie. 

De e-commerce kick-start guide

Een sterke e-commercestrategie opzetten en uitvoeren, draait om de juiste keuzes maken. Benieuwd hoe je het beste aan de slag gaat? Wij bundelden 10+ jaar ervaring in een handige kick-start guide.  

Download de whitepaper

Headless: hoe je ermee de vaart en flexibiliteit in je bedrijf houdt

Headless wordt vaak gebracht als next generation web. Alles mooier en beter dan dat je ooit hebt gezien. Maar klopt dat wel? Ontdek wanneer headless geschikt is.

Download de whitepaper

Conversieoptimalisatie: in 5 behapbare stappen naar een webshop die meer omzet genereert

Een stijgende CPC van advertenties vraagt om een efficiënte, datagedreven aanpak voor een betere conversie uit je huidige verkeer. Ontdek hoe je dat in 5 stappen slim aanpakt.

Download het e-book

User Experience en Developer Experience: de motor achter een succesvol platform

Succesvol zijn met een digitaal platform? Ontvang 21 tips om via goede User Experience en Developer Experience de harten van gebruikers te winnen.

Download de whitepaper

Maak e-commerce persoonlijker en tastbaarder met een online configurator

Online configurators en doordachte keuzehulpen zijn dé ideale middelen om je te onderscheiden van de concurrentie. Ontdek wat dit voor jouw bedrijf kan opleveren.

Download de whitepaper

MACH: Hoe weet ik of het bij mijn bedrijf past?

Is 'MACH' het nieuwe 'Cloud'? Net zo invloedrijk als 'SaaS'? Of is dat toch te veel eer? In deze whitepaper vertellen we je er alles over en ontvang je praktische handvatten.

Download de whitepaper

Briefingstemplate voor webshops

Overweeg je jouw webshop te migreren of een nieuw e-commerceplatform te bouwen? Je geeft dit project de juiste start met een sterke briefing.

Download de briefingstemplate