Whitepaper

De e-commerce kick-start guide

De wereld van e-commerce staat op z’n kop. Niet alleen de gebeurtenissen in 2020 hebben e-commerce in een enorme stroomversnelling gebracht. Ook de mogelijkheden van technologie worden steeds beter en uitgebreider. Wat is er dan bijvoorbeeld belangrijk in B2B, hoe kun je B2C het beste aanpakken of hoe haal je het meeste uit marketplaces? Kunnen huidige systemen en tooling worden (her)gebruikt, hoe creëer je het benodigde overzicht en welke rol kunnen moderne technologie zoals APIs, cloud, headless of platformen als Magento Commerce of WooCommerce spelen?

Whitepaper

In dit e-book

Veel vragen en keuzes met één doel: investeren in de juiste zaken. Met een slimme e-commercestrategie waarmee je klanten voor je wint. In dit e-book bundelden we 10+ jaar e-commerce ervaring. Na het lezen van deze whitepaper weet je:

  • Hoe je de beste e-commercestrategie voor jouw bedrijf opstelt;
  • Hoe je die strategie gaat uitvoeren, bijvoorbeeld technologie kiezen, bestaande systemen en tooling kunt (her)gebruiken;
  • Hoe je data inzet als integraal onderdeel van groei en optimalisaties.

Voor wie?

Dit e-book is interessant voor iedereen die betrokken is bij e-commerce en te maken heeft met de e-commercestrategie, het platform of landschap, online projecten of IT-projecten. 

Over de experts

Vier van onze experts bundelden 10+ jaar e-commerce ervaring in een 34 pagina-dik e-book. Lieke Wellesen, Ric Stiekema, Bavo Janss en Ludo Beumer neem je graag mee in bewezen tactieken en handige tips.