Whitepaper

Headless: hoe je ermee de vaart en flexibiliteit in je bedrijf houdt

Headless wordt vaak gebracht als next generation web. Alles mooier en beter dan dat je ooit hebt gezien. Maar klopt dat wel? En zijn er nog scenario’s en afhankelijkheden waar je misschien rekening mee moet houden? In deze whitepaper onderscheidt Software Architect Bavo Janss de feiten van de fabels. Hij neemt je mee in een introductie op headless platformen en legt uit wat de techniek kenmerkt.

Whitepaper

Na het lezen van deze whitepaper weet je: 

  • Meer over de technische eigenschappen van headless en welke mogelijkheden dat voor jouw bedrijf creëert.
  • Hoe je naar de business moet kijken om te bepalen of headless past. En zo ja, welk soort front-end bij de headless back-end het beste past: een app, single page application (SPA) of PWA?
  • Met welke aandachtspunten je rekening moet houden als je besluit een business case rond een headless oplossing te bouwen.

Voor wie?

Deze whitepaper is interessant voor iedereen die betrokken is bij e-commerce en te maken heeft met de e-commercestrategie, het platform of landschap, online projecten of IT-projecten

Over Bavo Janss - Software Architect

Bavo geeft bij ISAAC leiding aan PHP-projecten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij in diverse rollen een breed portfolio opgebouwd. Bavo hielp veel bedrijven verder in het oplossen van complexe automatiseringsvraagstukken.