Werken bij ISAAC

Verwelkomen we jou binnenkort in ons team?

Bij ISAAC kom je terecht bij een gezellige, hechte club mensen van 130+ Javanen, PHP’ers, Front-enders, Machine Learning Engineers, Data Scientists, VR en AR Developers. Complexe uitdagingen en oplossingen ontwikkelen die 100% gefocust zijn op techniek, veiligheid, robuustheid en gebruiksgemak is waarmee we voor onze klanten impact maken. Buiten de muren van ons pand in Eindhoven blijft dat trouwens niet onopgemerkt. Zo zijn we in 2019 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de #1 Fullservice Digital Agency Groot! En deze dingen gaan slechts over alles binnen werktijd. Daarbuiten worden er ook volop activiteiten georganiseerd: big borrels, flipperkast- en tafelvoetbaltoernooien, de huisband, obstacle runs, een skitrip en meer…  

Werken bij ISAAC - dit zijn jouw aanstaande collega's

We love .complexity! How about you?

Jij snapt vast ook dat kwaliteit niet alleen voortkomt uit kennis en ervaring, maar ook uit samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Wil jij samen met ons de wereld laten zien wat we kunnen bereiken?

Bekijk de vacatures
Werken bij ISAAC - dit zijn jouw aanstaande collega's

Kom werken bij ISAAC

ISAACi aan het woord

PHP Development

“Als programmeren je ambacht is, zit je bij ISAAC echt op je plek!" Giel is PHP Developer bij ISAAC. Benieuwd naar zijn ervaring?

Techniekinnovatie in Guilds

Bij ISAAC komt het innovatiesucces vooral door de medewerkers. Daar investeren we dus in. Benieuwd hoe we dat bij ISAAC aanpakken?

Java Development

"Nu werk ik als aan een loyaliteitsprogramma voor creditcards. Een uitdagend project." Benieuwd naar het verhaal van Melanie?

Software Architect bij ISAAC

"In een team van specialisten, ben ik de generalist. Ik kan ze 100% vertrouwen en me richten op de echt complexe zaken." Ontdek waarom Remon blij is met zijn baan.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over werken bij ISAAC? Denise staat je graag te woord!

Bel of Whatsapp haar op 06-18 74 52 86 of duw op de blauwe knop en stuur een e-mail naar Denise.

Stuur Denise een e-mail