Werken bij ISAAC

Verwelkomen we jou binnenkort in ons team?

Please accept marketing cookies to view this content.

Vanzelfsprekend bij ISAAC

Persoonlijke ontwikkeling

Met jouw 10% studietijd bij ISAAC behaal je de benodigde certificaten en bezoek je – software gerelateerde – events en congressen.

Kennisdeling

Met collega’s sparren over klantprojecten en innovaties tijdens de maandelijkse Chapter meeting. En – als je dat wilt – kun je aansluiten bij een Guild van jouw interesse, waarin je met collega’s nieuwe technieken onderzoekt of proof-of-concepts ontwikkelt.

Uitdagend werk

Bij ISAAC werk je niet aan één product, maar in projecten aan klantspecifieke oplossingen. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk!

Werken in Eindhoven

De teams bij ISAAC werken voor bedrijven in binnen- en buitenland, maar bij ons word je niet gedetacheerd. Je werkt in projectteams die op ons kantoor in Eindhoven werken. Of remote, nu in deze tijd.

Flexibele starttijden

Kinderen naar school brengen of gewoon iets later beginnen? Bij ISAAC start je jouw werkdag tussen 08.00 en 09.30 uur.

Samen excelleren

De beste oplossingen afleveren, doen we samen. Binnen ISAAC zijn er altijd collega’s die klaar staan om te sparren over technische uitdagingen of je helpen om de volgende stap te maken in jouw technische ontwikkeling.

Hechte club mensen

Naast .complexe uitdagingen oplossen, wordt er naast het werk ook veel georganiseerd. In deze tijd uiteraard digitaal. Bijvoorbeeld vrijmibo's, sportactiviteiten, spellen en meer!

Gezondheid

Geen kleffe boterhammen mee naar het werk, want bij ISAAC schuif je dagelijks aan voor een gezonde lunch verzorgd door onze in-house catering. Tussendoor is er onbeperkt vers fruit beschikbaar en ook betaalt ISAAC jouw basis zorgverzekering. 

Personeelsverening

Personeelsvereniging CAASI organiseert ons jaarlijkse uitje, zorgt voor jouw verjaardagscadeautje en een attentie bij jubilea, geboorte en verhuizing.

denise.png
Vragen over werken bij ISAAC?

Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Of ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? ISAACus Denise beantwoordt graag al jouw vragen. Bel of Whatsapp haar op 06 - 18 74 52 86 of vul het contactformulier in. 

Neem contact op